Bounty Hindistan Cevizli Çikolata 57 G #30099474 | CarrefourSA
Marka: BOUNTY

Bounty Hindistan Cevizli Çikolata 57 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,50 TL 19,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Bounty Hindistan Cevizli Çikolata 57 g

Bounty Hindistan Cevizli Çikolata 57 g Hindistan cevizinin egzotik aromasını çikolatanın eşsiz tadı ile buluşturuyor. CarrefourSA reyonlarında Çikolatalı Barlar arasında yer alan ürün, sütlü çikolatadan ve taze hindistan cevizinden imal ediliyor. Duyuları harekete geçirecek koku ve tadıyla Hindistan cevizinin özünü içinde bulunduran çikolatanın her paketinde 2 parça ürün bulunuyor, böylece tatlı bir atıştırmalık olarak sevdiklerinizle paylaşmanızı kolaylaştırıyor. İçi Hindistan cevizi parçaları bulundururken, üstü sütlü çikolata kaplamalı özelliği ile dikkat çekiyor. Hafif bir atıştırmalık olan ürün, %63 hindistan cevizi ve %36 çikolata içeriyor. 58 gramlık pakette 266 kalori bulunuyor. Kremalı çikolatalardan çok daha hafif olarak biliniyor ve sıcak yaz günlerinde bile tüketilebiliyor.
Hijyenik koşullarda üretilen bar, el değmeden paketleniyor. Kuru, kokusuz ve nemsiz ortamda muhafaza edilmesi öneriliyor. Çikolatanın eriyebilen formu nedeniyle oda sıcaklığında saklanması salık veriliyor, buzdolabında saklanması ise önerilmiyor. Üzerinde yer alan son kullanım tarihine kadar ambalajı içinde saklanarak tazeliğini koruyor ve güvenle tüketilebiliyor. Enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda, canınız çikolata istediğinde hafif ve sağlıklı bir alternatif olan ürünü yemek için hemen sepetinize atarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 90269

"
İçindekiler Bilgisi
Hindistan Cevizi (%21) Dolgulu Sütlü Çikolatalı (%36) Bar İçindekiler: Şeker, Rendelenmiş Hindistan Cevizi (21%), Glikoz Şurubu, Kako Yağı, Kakao Kitlesi, Yağsız Süttozu, Emülgatörler (soya lesitini, E471), Laktoz (süt bileşeni), Süt Yağı, Peyniraltı Suyu tozu (sütten), Nem Verici (Gliserol), Tuz, Doğal vanilya aroma vericisi. Sütlü çikolatadakikakao kuru maddesi en az %25. Domuz yağı içermez.

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü ve soya lesitini

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
57

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Mars Gıda Ür.Tic.Ltd.Şti.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 487
Enerji (kj) 2035
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 59
Şekerler (g) 48
Protein (g) 3.7
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız