Eti Canga Yer Fıstıklı Çikolata Bar 45 g #30065993 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Canga Yer Fıstıklı Çikolata Bar 45 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,50 TL

adet
"Eti Canga Nuga Çık.Bar 50 g

Yer fıstıklı enerji verici çikolata Eti Canga Nuga Çık.Bar 50 g CarrefourSA reyonlarının gofretler bölümünde yer alıyor. Bol malzemeli ve dağınık görünümlü ürün her yaştan çikolata aşığını etkilemeyi başarıyor. Yer fıstıklı tabakayı saran lezzetli sütlü çikolata içerisinde karamel ve nuga bulunuyor. Enerji verici karışım doyurucu olması sebebiyle sıklıkla ara öğün atıştırmalığı olarak tercih ediliyor. Herhangi bir kalıp içerisine sıkıştırılmamış dağınık bir görünüme sahip atıştırmalık, içinizdeki ilkel açlık dürtüsüne hitap ediyor.
Nuga, daha yapışkan ve cıvık bir dokuya sahip olan karameli dengeleyerek iç kısımda orantılı bir yumuşaklık yaratıyor. Sütlü çikolatayla birlikte ayrıca bir tabaka oluşturan yağ asitleri açısından zengin yer fıstığı tabakası özgün bir tada sahip nuga ve karamel tabakasını sararak dağılmayı engelliyor ve dağınık formunu veriyor. Protein ve besin değerleri yüksek yer fıstığı ve çikolatanın birlikteliğinden doğan lezzetli atıştırmalık, açlığınızı bastırmanıza yardımcı oluyor.Çikolatanın içeriği büyük parçalı gıdaları tüketebilecek yaşa gelmiş sağlıklı her insanın tüketebileceği besinlerden oluşuyor. Yer fıstığı alerjisi olanların, taneli gıdaları tüketmeye engel rahatsızlıkları olanların tüketmemesi gerekiyor.
Lezzetli ve enerji verici atıştırmalığı denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Yer fıstığı,şeker,tam yağlı süt tozu,invert şeker şurubu,kakao yağı,maltodekstrin,bitkisel yağ(tam hidrojenize palm,palm),kakao kitlesi,peynir altı suyu tozu,nem verici(sorbitol),yağı azaltılmış kakaotozu,emülgatörler(ayçiçek lesitini,poligliserol,polirisinoleat),yumurta akı tozu ,buğday unu ,frukto,oligosakkarit,tuz,tereyağı,inülin,aroma vericiler,asitlik düzenleyici(sodyum hidrojen karbonat)

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü,gluten,yumurta içerir.Eser miktarda antep fıstığı ,fındık,soya ürünü ve susam içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 532
Enerji (kj) 2217
Yağ (g) 33
Doymuş Yağ(g) 13
Karbonhidrat (g) 45
Şekerler (g) 40
Lif(g) 4
Protein (g) 12
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız