Monster Enerji İçeceği 355 ml Kutu #30161718 | CarrefourSA
Marka: MONSTER

Monster Enerji İçeceği 355 ml Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Monster Enerji İçeceği 355 ml

Gün boyunca enerjinizi korumak ve daha zinde bir şekilde tüm programlarınıza erişebilmek için tercih edeceğiniz içecekler arasında enerji içecekleri özel bir yer sağlıyor. Monster marka kalitesi ile birlikte Taurin ve Ginseng içeriğine sahip olan Monster Enerji İçeceği 355 ml ürünü, 1 günlük enerjinizi karşılayacak nitelikte güçlü bir formül içeriyor. Monster ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Enerji İçeceği bölümünde bulunan Monster Enerji İçeceği 355 ml ürünü, yoğun ve uzun bir günü rahatlıkla atlatabilmeniz için size gereken enerjiyi sunuyor. Sadece sporcular tarafından kullanılacak bir içecek değil, yetişkinler için yoğun fiziksel aktivite öncesinde veya sonrasında tüketim sağlanabilir. Çocuklar ve 18 yaş altındaki kişiler ile diyabet veya yüksek tansiyon gibi rahatsızlıkları olan ya da gebe durumdaki kadınlarda kullanımı hassas bir durum olduğu için dikkat edilmesi gerekir.

Yüksek kafein içeriğine sahip olan bu içecek, uykusuz ve yorgun zamanlarınızda size daha fazla güç vererek kapasitenizin artmasını ve yorgunluğu üzerinizden atmanızı sağlar. Yoğun tempolara karşı güçlü bir şekilde dayanıklılık sağlamak için bu ürünü tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Su,Şeker ,Glukoz şurubu,karbondioksit,aroma vericiler, asit ( sitrik asit E330),asitlik düzenleyici( Sodyum sitrat E331),panaks ginseng özütü,(%0,08), Taurin ( 800 mg/l), L-Karnitin L Tartarat ( 400 mg/l),koruyucular ( Sorbik asit E200,Benzoik asit E210) , Kafein ( En fazla 150 mg/l Guarana dahil ),Niasin (nikotinamid),renklendirici ( ( Antosiyaninler ),Sodyum Klorür ,D-Glukoronolakton,( 20 mg/l), Guarana Tohumu Özütü ( % 0,002) ,İnositol ( 20 mg/l) Vitamin B6 (piridoksin hidroklorür) ,riboflavin maltodekstrin ,vitamin B12 (siyanokobalamin)

Menşei Ülke
HOLLANDA

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Hamile Ya Da Emziren Kadınlar İçin Tavisye Edilemez

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş.-Esenkent Mah. Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Istanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 49
Enerji (kj) 205
Karbonhidrat (g) 12
Şekerler (g) 11
Tuz(g) 0.2
Niasın (mg) 8.5
Vitamin B6 (mg) 0.8
Vitamin B12 (µg) 2.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız