Fanta Portakal Aromalı Gazoz Pet 1 Litre #30020526 | CarrefourSA
Marka: FANTA

Fanta Portakal Aromalı Gazoz Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
"Fanta Portakal 1 lt

Her mevsim gerek yemeklerin gerekse kuruyemiş ve cips gibi atıştırmalıkların yanında keyifle tüketilen gazlı içecekler, farklı lezzetleriyle sofraların vazgeçilmez ürünleri haline geldiler. CarrefourSA tarafından Portakallı Gazoz reyonunda sizlere sunulan Fanta Portakal 1 lt ile sofralarınızı şenlendirebilir; ürünü, aileniz ve sevdikleriniz için hazırladığınız yemeklerin yanında rahatlıkla servis edebilirsiniz. Fanta’nın kendine has lezzetini doyasıya yaşamanız için kullanışlı ambalajlarda sunulan ürün, kapaklı yapısı sayesinde tazeliğini ve içerisindeki gaz oranını uzun süre korur.
Herkesin severek tükettiği portakal aromalı gazlı içecek, sahip olduğu şeker oranıyla gün içinde yoğun aktivite gerçekleştiren kişilerin ve yorucu işlerde çalışanların enerji gereksinimlerini önemli ölçüde giderebilir. Gazlı yapısı sayesinde içerken ferahlık yaşamanıza imkan tanıyan ürünün, buzdolabında soğutulduktan sonra tüketilmesi tavsiye edilir.
Taşınabilir yapıda üretilen ürün ambalajı, gezilerinizde ve uzun süreli seyahatlerinizde çantanızda bulundurabileceğiniz boyutlardadır. Sıcak yaz günlerinde gerçekleştireceğiniz yolculuklarda ferahlama molası verdiğinizde tüketeceğiniz gazlı içecek, portakaldan gelen benzersiz lezzeti sayesinde içimi hayli keyifli bir üründür.
1 litrelik kullanışlı ve pratik ambalajlarda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 1105
"
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit ,Portakal Suyu Konsantresi (Meyve Oranı En Az %3) ,Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit ,Malik Asit ,Sodyum Sitrat) ,C Vitamini ,Koruyucu (Potasyum Sorbat) ,Aroma Vericiler ,Tatlandırıcı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 30 4
Enerji (kj) 127 4
Karbonhidrat (g) 7.3 7
Şekerler (g) 7.3 20
Tuz(g) 1
Vitamin C (mg) 16 50
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız