Pepsi Cola Pet 2.5 Lt #30095637 | CarrefourSA
Marka: PEPSI

Pepsi Cola Pet 2.5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,50 TL

adet

Ailenizle ve sevdiklerinizle bir aradayken yediğiniz yemeklerin yanında, akşamları sevdiğiniz bir programı izleyip kuruyemiş ve cips tüketirken ya da kavurucu yaz sıcaklarında serinletici bir içecek aradığınızda yanınızda olan kola, Pepsi 2.5 Litre Jumbo Boy ile evlerinize konuk oluyor. Kalabalık ailelerin ve sıklıkla kola tüketenlerin rahatlıkla yönelebileceği ürün, Pepsi’nin yıllardır değişmeyen kendine has formülüyle zenginleştirilmiştir.

Özellikle hareketli bir yaşamı olanların ve gençlerin enerji ihtiyaçları oldukça yüksektir. Susuzluğunuzu gidermek için başvurabileceğiniz en lezzetli içeceklerden biri olan ürün yüksek kalorili besin değeri sayesinde gün içindeki enerji ihtiyacınızın önemli bir bölümünü karşılayabilir.

Yemeklerinizde ve diğer atıştırmalıkların yanında tüketeceğiniz koladan en iyi deneyimi elde etmek için aldığınız ürünü buzdolabınızda soğuttuktan sonra tüketmelisiniz. Özel aroması sayesinde içmenin ayrı bir keyif verdiği Pepsi kola, yüksek kapasiteli ambalajı ile kola keyfinizin daha uzun sürmesine yardımcı olur. Böylelikle, izlediğiniz film ya da maçlar boyunca kolanızı yudumlayabilir, boşalan bardaklarınızı hızlı bir şekilde tekrar doldurabilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarında 2.5 litrelik pet şişelerde bulabileceğiniz ürünü denemek istiyorsanız hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, KARBONDİOKSİT, RENKLENDİRİCİ (AMONYUM SÜLFİT KARAMEL), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (FOSFORİK ASİT), KAFEİN (0,1 G/L), AROMA VERİCİLER (DOĞAL).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 43
Enerji (kj) 182
Karbonhidrat (g) 10.7
Şekerler (g) 10.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız