Schwarzkopf Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan 500 ml #30107631 | CarrefourSA
Marka: GLISS

Schwarzkopf Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Glıss Şampuan 550 Ml Ultımate Oıl Elıxır

Kişisel bakım reyonu içerisinde yer alan ürünler kişisel bakımınızın sağlanması konusunda size profesyonel destek sunarlar. Duş alırken kullanılan ve saçlarda temizliği sağlayan şampuanlar da bu reyon içerisinde yer almaktadır. Birbirinden farklı markalar tarafından üretilen şampuanlar, yüksek performansları ile de her saç tipine göre özellik sunarlar. Glıss markasına ait olan Glıss Şampuan 550 Ml Ultımate Oıl Elıxır şampuanı da içerisinde bulundurduğu sıvılaştırılmış keratin ile mat ve parlaklığını yitirmiş saçlarınıza eski canlılığını ve parlaklığını geri verir. Saçların kurumasını engeller. Saç bakımı yapan şampuan içerisinde bulundurduğu besleyici yağ iksiri ile saçlarınızda parlaklığını arttırır ve besler. Yıpranmış saçlara eski canlılığını geri veren bu profesyonel şampuanı CarrefourSA reyonlarında ekonomik fiyata bulabilirsiniz.

Glıss Şampuan 550 Ml Ultımate Oıl Elıxır ürününü şampuanlar reyonu içinde, kozmetik şampuanlar arasında bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız