Schwarzkopf Gliss Serum Deep Repaır Sıvı Saç Kremi 200 ml #30122233 | CarrefourSA
Marka: GLISS

Schwarzkopf Gliss Serum Deep Repaır Sıvı Saç Kremi 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
249,90 TL

Gliss Sıvı Saç Kremi Serum Deep Repair

Gliss sıvı saç kremi yazın gelmesiyle birlikte en çok kullanılan ürünlerdendir. Saçların yıpranması ve canlılığını yitirmesini engeller. Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss saça ihtiyacını duyduğu mükemmelliği sunar. Işıltı saçar. Canlı ve sağlıklı saçlar yaratır. Ürün anında etki sağlar. Saçların kolayca taranmasına yardımcı olur. Glis sıvı saç kremi serum Deep Repair içerisinde amino – protein serum ve sıcı keratin içerir. Bu sayede bir hafta da etkisini gösterir. Düzenli kullanımdan sonra saçların canlı, yumuşacık ve esnek olduğu fark edilir. Her yıkamadan sonra nemli ya da kuru saça uygulanmalıdır. Gliss sıvı saç kremi serum deep repair ürününü Carrefoursa reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Gliss sıvı saç kremi serumu besleyici bir içeriğe sahiptir. Saç yapısındaki çatlakları doldurur. Böylece anında etki gösterir. Çatlakları doldurmasıyla saç kırılmalarını da önemli derece azaltır. Saçlar parlak ve canlı bir hal alır. Ürün kadınların vazgeçilmez ürünleri arasındaki yerini almış durumdadır. Saçların güzel bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ürünü her yer de kolaylıkla bulabilmek mümkündür.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız