Scotch Brite Yeşil Oluklu Sünger 5'li #30092230 | CarrefourSA

Scotch Brite Yeşil Oluklu Sünger 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Scotch Brite Yeşil Oluklu 5'li Sünger

1988 yılından beri yeşil fiberli süngerlerle bulaşıkta hızlı ve etkili çözümler sunan Scotch Brite Yeşil Oluklu 5'li Sünger, CarrefourSA reyonları, Sünger, Bez ve Teller bölümünde sizlere sunuluyor. Günlük temizlikten en zorlu lekelere kadar tüm temizlik işlerinizi daha hızlı yapmanızı sağlayan ürün, kalitesi ile farklılaşıyor.
Mutfak işlerini kolaylaştıran ürün, kirli yüzeyleri çabucak ovalıyor ve temizliyor. Yumuşak tarafıyla deterjanı içinde tutarak etkili bir temizlik sağlayan ürün, farklı sert yüzeylerde de mükemmel sonuç vermesi ile öne çıkıyor. Pratikliği, hijyenik oluşu ve mutfakta zaman kazandırması sayesinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürün, işlerinizi oldukça kolaylaştırıyor.
Başlıca kullanım alanları olan çelik tencere, tava, ızgara ve ocak üstü temizliği için ideal olan ürünü mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz. Mutfak malzemelerinize zarar vermeden, maksimum temizlik ve hijyen sağlayan ürün, dayanıklılığı ile uzun süre kullanım olanağı sunuyor. Öne çıkan özelliklerinden tutuşu kolaylaştıran özel tasarımı sayesinde ise tırnaklarınızı tamamen koruyor; ellerinizin zarar görmesini engellemeye yardımcı oluyor.
Mükemmel temizlik sağlayan ve 5’li paketinde sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız