Scotch Brite Extreme Bulaşık Süngeri Tırnak Koruyuculu 2'li #30117859 | CarrefourSA

Scotch Brite Extreme Bulaşık Süngeri Tırnak Koruyuculu 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
62,50 TL

31,25 TL / Adet

adet
Ultra güçlü etkisi ile bulaşıklarınızı yorulmadan, kolayca temizler. Üstelik tırnak koruyucu özelliği ile tırnaklarınıza zarar vermez. Böylece bulaşıklarınızı muazzam temizlikte yıkamanıza yardımcı olur. Scotch-Brite Extreme bulaşık süngeri tırnak koruyuculu 2'li CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Bulaşık süngerleri sentetiktir ve kimyasal yollarla elde edilir. Ayrıca bulaşık süngerleri ağaç soylu olan selülozdan üretilir ve yumuşak bir dokuya sahiptir.Dibi tutmuş yemeklerin tava veya tencerelerden çıkarılması için zımpara özelliği gösteren yeşil yüzeyli klasik bulaşık süngerlerinin kullanımında bazı dikkat edilmesi gereken detaylar vardır. Bu detaylara olması gereken önemi vermek bulaşık süngerlerinin uzun dönemde daha dayanıklı ve sağlıklı kullanışını sağlayacaktır.Bulaşık süngerleri bulaşık malzemelerinin temizlenmesi amacıyla kullanılır. Bulaşık deterjanı yardımıyla leke ve bulaşıkların kolay ve derinlemesine temizliğini sağlayan bu süngerler oldukça hafif yapılarından dolayı çok kullanışlıdır.

Scotch-Brite, 1950'lerde tanıtıldı. Scotch-Brite, 3M tarafından üretilen aşındırıcı ürünlerin bir çizgisidir. Ürün yelpazesi, bulaşık yıkama ve fırçalama gibi ev kullanımları için temizleme pedleri ve araçları ile çeşitli kompozisyonlar ve sertlik seviyeleri olan diskler, kayışlar ve döner fırçalar gibi çeşitli endüstriyel uygulamalar için yüzeyler içerir.Geliştirme, çeşitli temizlik kullanımları için yeni ürünlerle 21. yüzyıla girmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız