Scotch Brite Yeşil Klasik Sünger 8'li #30092228 | CarrefourSA

Scotch Brite Yeşil Klasik Sünger 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
117,75 TL 69,90 TL

8,74 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
"Scotch Brite Yeşil Klasik 8'li Sünger

Scotch Brite Yeşil Klasik 8'li Sünger, kadınların en büyük bulaşık yardımcılarındandır. Sağladığı ışıltılı temizlik ile dünyanın en çok tercih edilen bulaşık süngerleri arasında yer alan ürün, çoklu paketi içinde 8'li set halinde satılır. Güçlü yapısı ile kirli bulaşıklar üzerindeki kurumuş yemek artıklarını çabucak ovalar ve temizler. Sert yüzeylerde arzu ettiğiniz sonuçları almanız için tasarlanan ürün; tava, çelik tencere, cezve gibi mutfak eşyalarının yanı sıra fırın ızgarasından ocak üstüne kadar tüm yüzeylerde etkin sonuçlar almanızı sağlar.
CarrefourSA reyonlarında Sünger, Bez ve Teller bölümünde yer alan ürün, ideal temizliğe ulaşmanızda size gerekli desteği sağlar. Bulaşık makinesine koymaya gerek duymayacağınız kirli gereçlerinizi ürünün etkin temizlik gücü ile kısa süre içinde zorlanmadan temizleme imkanına kavuşursunuz. Klasik yeşil bölgesinin inatçı kirler üzerinde sağlayacağı etki ve yumuşak sünger bölgesinin de parlatıcı temizliği ile bulaşıklarınız, her zamankinden çok daha kısa süre de yıpranmadan tam bir temizliğe kavuşur.
Ürünün sağlayacağı temizliğe ve kullanım rahatlığına kolayca ulaşmak için temizlik yardımcısını hemen sepetinize ekleyebilir; alışverişiniz kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız