Tadım İşlenmiş Yer Fıstığı 200 g #30099582 | CarrefourSA
Marka: TADIM

Tadım İşlenmiş Yer Fıstığı 200 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Tadına doyum olmaz ve oldukça besleyici bir lezzettir. Tazeliğini yitirmeden sizlere sunuyor. Özenle seçilmiş bu lezzetli mi lezzetli ürünümüz sohbetlerinize keyif katar. Bu lezzetli ürünü çerez olarak kullanabileceğiniz gibi tatlılara ve yemeklere lezzet vermek için de kullanılabilir. Tadım İşlenmiş Yer Fıstığı 200 g, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

 

Yer fıstığı baklagiller familyasından yazlık tek yıllık bir bitkidir ve meyvelerini toprak altında meydana getirmesiyle diğer bitkilerden farklılık gösterir. Dünyada ve Türkiye'de yetişen yerfıstıkları Virginia, Spanish ve Valencia olmak üzere başlıca üç grupta toplanmakta, ülkemizde Virginia menşeli yarı yatık formlu yerfıstıkları ağırlık kazanmaktadır.

 

Tadım, tüm ürünlerini, dalından son tüketiciye kadar bütün tazeliği ve doğallığıyla ulaştıran bir üretim prensibine, altyapısına ve hizmet kalitesine sahiptir. Bu sebeple ürün alımlarının yapıldığı çiftçiler dahi, ürün standart ve kalitesi olarak en iyisini sunanlar arasından ayrıntılı bir eleme ve değerlendirme surecinin ardından seçilir. Çiftçilerin, yılın dört mevsimi dikkat, özen ve emekle yetiştirdiği yemişler, Tadım kalite standartlarına göre çok kapsamlı test ve analizlerden geçirilir. Son ürün olarak tüketiciyle buluşmasına karar verilen ürünler paketlenmek üzere Tadım üretim tesislerine gönderilir.

:

 

 

 

 

 

İçindekiler Bilgisi
Yer Fıstığı, bitkisel yağ (pamuk), tuz

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda antep fıstığı, yer fıstığı, badem, ceviz, pikan cevizi, fındık, kaju fıstığı ve buğday gluteni içerebilir.

Menşei Ülke
Arjantin

Muhafaza Şartları
Sıcaktan ve nemden koruyunuz.

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tadım Gıda Mad. San. ve Tic. A.Ş. Gebze Organize Sanayi Bölgesi 1100 Sok. No: 1105 41420 Çayırova/Kocaeli

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000882

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 608 30
Enerji (kj) 2516 30
Yağ (g) 49.7 71
Doymuş Yağ(g) 9.2 46
Karbonhidrat (g) 11.9 5
Şekerler (g) 5.5 6
Protein (g) 11.9 24
Tuz(g) 5.5 92
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız