Mars Çikolata 51 G #30005569 | CarrefourSA
Marka: MARS

Mars Çikolata 51 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,50 TL

adet
30005569 MARS 51GR

İstediğiniz her yere götürebileceğiniz, hijyenik ortamda üretilip paketlenen, uygun sıcaklıklarda muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar lezzetini ve tazeliğini koruyan Mars çikolata CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Yediğiniz an sizleri eşsiz diyarlara götürecek ve her ihtiyacınız olduğunda sizlerin yanında olacak Mars çikolata şimdi CarrefourSA ile sizlerle buluşacak. Enerjiniz bittiği zamanlarda bir Mars çikolata ile kendinizi yenileyebileceksiniz. Aynı zamanda lezzeti ile sizi kendisine hayran bırakacak çikolataları şimdi CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey siparişinizi vermek ve evinizde huzur içinde dinlenirken siparişinizin kapıya kadar gelmesini beklemek. CarrefourSA ile hizmet de güven de ayağınıza kadar geliyor.

Çocuklarımızın, gençlerimizin kısaca her yaştan insanların severek tükettiği Mars çikolatası gün içinde kaybettiğiniz enerjiyi sizlere geri kazandırırken aynı zamanda lezzeti ile de tadını damağınızda bırakacak. İlk ısırığı aldığınız anda hissedeceğiniz enerji ve mutluluğa şimdiden hazır olmanızı öneriyor ve sizleri keyifli bir çikolata keyfi ile başbaşa bırakıyoruz. CarrefourSA olarak siz değerli tüketicilerimizin her zaman en iyi ürünleri temin edebilmeniz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız