Twix Çikolata 50 G #30005604 | CarrefourSA
Marka: TWIX

Twix Çikolata 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,50 TL 14,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Twix Çikolata 50 g Tatlı atıştırmalık ve kaçamakları her irimiz çok severiz. Aniden gelen açlık dalgası ya da tatlı krizlerinin en lezzetli çözümü, Twix Çikolata 50 g ürünüdür. Twix Çikolata 50 g bir paket içinde 2 tane lezzetli çikolatası ile birlikte hem size hem de en sevdiğinize çok keyifli dakikalar yaratabilir. İçerisindeki muhteşem kreması, gofreti ve üzerindeki kakaosu ile dillere destan bir lezzet şölenine hazır olun. Ağızda dağılan gofreti ve çikolatası ile açlık krizlerinizi sonlandırmaya hazır ürün ayrıca kolay açılabilir paketi ve her yere sığabilen yapısı ile gönüllere taht kurdu bile. İster evinizde, ister iş yerinizde ya da okulda fark etmeksizin rahatlıkla çıkartıp yiyebilirsiniz. Çocuklar ve kendini hala çocuk hissedenler için nefis bir atıştırmalıktır. CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Twix ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan çikolatalı barlar reyonunda Twix markalı dolgu çikolatalı gofret seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Sütlü Çikolata (%35) Kaplı Karamel (32%) ve Bisküvi (%26) İçindekiler: Şeker, Glikoz Şurubu, Buğday unu (gluten) (17%), Palm Yağı, Kakao Yağı, Yağsız Süttozu, Kakao kitlesi, Laktoz (süt bileşeni), Süt Yağı, Peynir Altı Suyu Tozu (Sütten), Yağı Azaltılmış Kakao, Tuz, Emülgatör (Soya Lesitini), Kabartıcı (E500), Doğal Vanilya aroma vericisi. (İçerebilir: Fındık, Badem, Arpa (gluten), Yulaf (gluten)). Sütlü çikolata kakao kurumaddesi en az %25. Domuz yağı içermez.

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ürünü, soya lesitini, fındık, badem, arpa, yulaf.

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
50

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Mars Gıda Ür.Tic.Ltd.Şti.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 493
Enerji (kj) 2065
Yağ (g) 24
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 65
Şekerler (g) 49
Protein (g) 4.4
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız