Tat Minik Doğranmış Domates 400 Gr #30172393 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Minik Doğranmış Domates 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Minik Doğranmış Domates 400 G

 

Yemek malzemelerinin sık kullanılan ürünlerinden biri olan Tat minik doğranmış domates 500 g ile sizler de mutfakta çok daha pratik bir şekilde hareket edebilirsiniz. Tat kalitesiyle tadımlarınızı bekleyen bu ürün ile yemeklerinizi kısa sürede yapabileceğiniz gibi dilerseniz sizler için doğranmış olarak karşınıza çıkarılan bu ürünü salatalarınıza da dâhil edebilirsiniz. Eşit ölçülerde doğranan ve sadece tadıyla değil görüntüsüyle dahi dikkatinizi çekecek olan bu ürün içerisinde herhangi bir katkıya yer vermemiştir. Doğal haliyle karşınıza çıkarılan ürün mevsiminde toplanmış domateslerin titizlik ve hijyenik koşullarda hazırlanarak karşınıza çıkarılmış halidir. O halde sizler de bu pratik ürüne sofralarınızda yer vermek isterseniz CarrefourSA reyonlarında yerinizi almalısınız.

Salçalar arasında yer alan doğranmış domates bölümünden kolayca ulaşabileceğiniz Tat minik doğranmış domates 500 g ile sadece yazın değil kışın dahi yaz domatesinde bulacağınız lezzetin sahibi olabilirsiniz. Yemek yapmak bu ürün ile çok daha keyifli bir hal alacaktır. Ürün içeriğindeki likopen sayesinde yemekleriniz keyifli olduğu kadar sağlıklı da olabilecektir. O halde hem emeğinizden hem de zamanınızdan tasarruf etmek isterseniz bu ürünün sahibi olabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Domates, domates suyu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Kapağı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanması Ve 3 Gün İçinde Tüketilmesi Tavsiye Edilir. Sızıntılı Ve Vakumsuz Kavanozları Satın Almayınız. Güneş Işığından Koruyunuz. Serin Bir Yerde Saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.Hotanlı, 16710 Karacabey/Bursa

İşletme Onay No
TR-16-0070

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 26
Enerji (kj) 109
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.3
Protein (g) 1.4
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız