Tat Türlü Yemeklik Konserve 820 G #30080830 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Türlü Yemeklik Konserve 820 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Türlü 830 Gr

Yemek hazırlarken taze sebze ve meyve kullanarak yemeklerin lezzetini korumasını sağlayıp en doğal haliyle yiyeceklere ulaşmada konserveler en büyük kurtarıcılar olmaktadır. Özellikle taze yeşil sebzelerin tüketilmesi istendiğinde buna özel olarak üretilmiş olan yeşil sebze konserveleri ile istenen doğallığa ve lezzete ulaşılabilir. Bu ürünlerden biri olan tat türlü 830 gr ürünü Tat markasının güvenilirliği ve kalitesi ile yeşil sebze konservelerinin doğallığını sizlere getiriyor. CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri bölümündeki konserveler arasında yer alan ürünü yeşil sebze konserveleri arasındaki türlülerin içinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Fasulye, biber, domates, patlıcan, bamya, kabak gibi sebzeleri içinde barındıran tat türlü 830 gr ürünü türlü yemeklerini hazırlayacağınız sırada ihtiyacınız olan tüm besinleri bir arada sizlere sunmaktadır. Çok pratik bir şekilde yemekleri hazırlarken kullanabileceğiniz bu ürün aynı zamanda hiçbir katkı maddesini içinde barındırmaması ile birlikte en doğal haliyle sizlerin yeşil sebzeleri kullanmasını sağlamaktadır. Tazeliğini koruyan sebzelerle sağlıklı yemekleri rahatlıkla tüketirken aynı zamanda doğal ürünlerin getirdiği lezzetten de taviz vermeden yemeklerinizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız