Ülker Çokomel Sade 4x12 Gr #30079516 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çokomel Sade 4x12 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Gıda ve yemek malzemelerinde renkli dünyasıyla boy gösteren Ülker Çokomel Sade 4x12 g ağızlarda unutulmayacak enfes tatlar bırakmaya geliyor. İçerisinde yer alan nefis bisküvisiyle yumuşacık dokusuyla dikkat çeken marshmallowu bir araya getiren ürün üzerindeki çikolata kaplamalarsa ayrı bir tat ayrı bir mutluluk olacaktır. Her birinin birbiriyle uyum içerisinde olduğu tatlarla içeriğini zenginleştirmiş olarak karşınıza çıkan ürün, yenilenen lezzetiyle sizleri de kendisine hayran bırakacak. Sadece küçüklerin değil büyüklerin de severek tercih edecekleri bu atıştırmalık çantalarda kolaylıkla taşınabilecektir. Böylece istediğiniz an ister evde ister okulda ister işte isterseniz de yolda kısacası canım çekti dediğiniz her anda bu enfes lezzetin tadına varabileceksiniz.

Bisküviler ve kekler bölümünün tatlı bisküviler kısmından kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz Ülker Çokomel Sade 4x12 g içerisinde söz konusu lezzetlerden 6 adet bulunmaktadır. Bu durum, bitti diye üzülmeyeceğiniz atıştırmalıkları sizlere getirecektir. Her biri 13 gr olan bu lezzeti ister çayla isterseniz de kahveyle tüketebilirsiniz. Pratik tatlı alternatiflerinin en güzeli olan ürün sizlerin de tadımını bekliyor.

Ürünü serin ve kuru bölgelerde muhafaza edebilirsiniz. Böylece daha taze kalacaktır.

 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, invert şeker şurubu, bitkisel yağlar (palm çekirdeği, palm), buğday unu, su, glukoz şurubu, yağı azaltılmış kakao tozu (%3,6), peyniraltı suyu tozu (süt), tam yağlı süttozu, nem verici (sorbitol), sığır jelatini, emülgatörler (amonyum fosfatidler, poligliserol polirisinoleat, soya lesitini), kakao kitlesi, kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), tuz, aroma vericiler (fındık), un işlem maddesi (sodyum metabisülfit). Eser miktarda yumurta ve susam içerebilir.

Alerjen Bileşenler
Buğday unu,süt,soya,fındık.Eser miktarda yumurta ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-70-K-000216

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 423
Enerji (kj) 1768
Yağ (g) 14
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 69
Şekerler (g) 58
Lif(g) 1.8
Protein (g) 4.2
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız