Yedigün Bodrum Rüzgarı Mandalina Meyveli Gazoz Pet 2,5 Lt #30094680 | CarrefourSA
Marka: YEDIGÜN

Yedigün Bodrum Rüzgarı Mandalina Meyveli Gazoz Pet 2,5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30094680 - Yedigün Bodrum Rüzgarı Mandalina Meyveli Gazoz Pet 2,5 Lt

Rahat içimli, kolay açılabilen kapaklı ve rahat kavranabilen Yedigün Bodrum Rüzgarı Mandalina Meyveli Gazoz Pet, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Bodrum Rüzgarı konseptiyle satışa sunulan ve buzdolabı reyonlarındaki yerini alan Yedigün Bodrum Rüzgarı Mandalina Meyveli Gazoz Pet, yoğun mandalina aromasından oluşur. Dayanıklı ve rahat kavranabilir pet şişeli bu ürün, 2,5 litrelik boyutu ve uygun fiyatıyla çok caziptir. Yedigün, 40 yılı aşkın süredir Türkiye’nin sevilen meyveli gazoz markasıdır. Yedigün yıllardır tüketicilerin gözünde kaliteli ve lezzetli meyveli gazoz algısını korur. Yedigün, sektördeki başlıca gazlı içecek markaları arasında en fazla oranda gerçek meyve suyu içeren marka olarak ön plana çıkmaktadır. Pikniklerde, öğle ve akşam yemeklerinde, kutlamalarda, evde, ofiste ve tüm yaşam alanlarında; her zaman her yerde tercih edilebilir ve tüketilebilir.

CarrefourSA’nın Gazlı İçecekler reyonlarının Gazoz bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Yedigün markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Yedigün Bodrum Rüzgarı Mandalina Meyveli Gazoz Pet ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, MEYVE SUYU KONSANTRESİ, KARBONDİOKSİT, ASİT (SİTRİK ASİT), AROMA VERİCİ (MANDALİNA AROMASI), KORUYUCU (POTASYUM SORBAT), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), STABİLİZÖRLER (GAM ARABİK, AĞAÇ R

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 20
Enerji (kj) 87
Karbonhidrat (g) 4.9
Şekerler (g) 4.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız