Fanta Portakal 1,5 Lt #30092310 | CarrefourSA
Marka: FANTA

Fanta Portakal 1,5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL

adet
Fanta Portakal 1,5 lt

Soğuk olarak içilen gazlı içecekler, ferahlatıcı özelliklerinin yanı sıra damakta bıraktığı lezzetleri sayesinde de küçük ya da büyük herkes tarafından beğeniyle tüketilir. CarrefourSA tarafından Portakallı Gazoz reyonunda sizlere sunulan Fanta Portakal 1,5 lt ile susuzluğunuzu dindirebilir; birbirinden güzel yemek menülerini hoş bir meşrubatla zenginleştirebilirsiniz. Yıllardır değişmeyen klasik lezzetini kullanışlı pet şişede sunan ürün, boyutları dolayısıyla keyfini ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yaşamanıza olanak tanır.
Portakaldan gelen lezzeti kendine has formülüyle zenginleştiren gazlı içeceği, konuklarınıza her mevsim servis edebilirsiniz. Özellikle sıcak yaz aylarında yemeklerin ve atıştırmalıkların yanında tüketeceğiniz meyveli gazozla sofralarınızı şenlendirebilirsiniz. Ürünü tüketmeden önce buzdolabınızda bir süre soğutmanız ise en iyi lezzete ulaşmanız için özellikle tavsiye edilmektedir.
Ürünün yapısındaki şeker, gün içinde gereksinim duyduğunuz enerjinin bir kısmını karşılayacak niteliktedir. Dolayısıyla ağır işlerde çalışanlar ve hareketli bir yaşantısı olanlar, aktivitelerini kesintisiz olarak sürdürebilmeleri için gazlı içecekten tüketebilirler. Yalnızca evde ve iş yerinde değil; piknik ve gezilerde de rahatlıkla içebileceğiniz ürün, yapacağınız mangal partilerinin de vazgeçilmezi haline gelebilir.
1,5 litrelik pratik ambalajda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit ,Portakal Suyu Konsantresi (Meyve Oranı En Az %3) ,Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit ,Malik Asit ,Sodyum Sitrat) ,C Vitamini ,Koruyucu (Potasyum Sorbat) ,Aroma Vericiler ,Tatlandırıcı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 30 4
Enerji (kj) 127 4
Karbonhidrat (g) 7.3 7
Şekerler (g) 7.3 20
Tuz(g) 1
Vitamin C (mg) 16 50
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız