4'Lü Start 30Cm Pergelli Maxi Set #30091344 | CarrefourSA
Marka: MAPED

4'Lü Start 30Cm Pergelli Maxi Set

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,99 TL

4'Lü Start 30Cm Pergelli Maxi Set

Maped 4'lü Start 30 cm Pergelli Maxi Set, çocukların okuldaki en büyük yardımcılarından biri olmaya hazır! Geometrik şekilleri öğrenirken, resim dersinde, hobi saatlerinde... Maped 4'lü Start 30 cm Pergelli Maxi Set, içerisindeki fonksiyonel parçalar ile her zaman çocukların yanında!

Maped 4'lü Start 30 cm Pergelli Maxi Set; bir adet 30 santimetrelik cetvel, 15 santimetre uzunluğunda 60 derecelik bir gönye, 10 santimetre uzunluğunda 180 derecelik bir iletki ve pergelden oluşur. Cetvel, gönye ve iletkinin yüzeye kusursuz bir şekilde oturan yapısı hatasız kullanım imkanı tanır. Şeffaf gövdeleri sayesinde çocuklar  cetvel, gönye ve iletkinin altında kalan kısımları da rahatlıkla görebilir. Maped 4'lü Start 30 cm Pergelli Maxi Set'in içerisindeki geniş açılı pergel ise özel ucu sayesinde güvenli bir şekilde kullanılabilir. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız