9310 Siyah Alone Termos Ve Beslenme Çantası #30283562 | CarrefourSA
Marka: ALONE

9310 Siyah Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,15 TL

9310 Siyah Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Alone 9310 Siyah Termos ve Beslenme Çantası hem ebeveynlerin hem de çocukların en büyük yardımcısı olmaya hazır! Önceden ısıtılmış ya da soğutulmuş yiyeceklerin, bebek mamasının, suyun ve anne sütünün tam 8 saat boyunca ısısını koruyan Alone 9310 Siyah Termos ve Beslenme Çantası; günlük hayatta, seyahatlerde ve okul günlerinde size ve çocuklarınıza kolaylık sağlar. 

Sağlığa zararlı maddeler içermeyen özel kumaşı, su geçirmeyen yapısı ve termal ped izolasyonlu tasarımı ile çok yönlü kullanım sunan Alone 9310 Siyah Termos ve Beslenme Çantası, nemli bir bez ile silinerek rahatlıkla temizlenebilir. Tüm bu özellikleri ve yüksek hijyen standartları ile ebeveynlerin içinin rahat etmesini sağlayan Alone 9310 Siyah Termos ve Beslenme Çantası, omuz askısı ve elde taşıma imkanı sunan tutma sapı sayesinde kolay bir şekilde taşınabilir. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız