Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 2340 ml #30110679 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 2340 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
Carrefour Parfümlü Çamaşır Suyu 2340 ml
CarrefourSA reyonlarından çamaşır suyu bölümünde beğeninize sunuluyor. 2340 ml’lik özel şişesiyle Carrefour marka çamaşır suyunu kullanarak evinizde ekonomi sağlayabilirsiniz. Özel tasarım şişesi kolay kullanım sağlar, şişeyi rahatlıkla ve kolayca tutarak dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Banyo ve mutfaklarınızda lavabolar, klozetler ve evyelerde oluşan inatçı kirlerle çamaşır suyu kullanarak başa çıkabilir, evinizde maksimum hijyen sağlayabilirsiniz. Parfümlü formülü sayesinde çamaşır suyuyla temizlediğiniz yüzeyler mis gibi kokar. Carrefour çamaşır suyu evinizde mis gibi bir koku oluşturarak ferahlatıcı temizlik hissi verir. Tüm yüzeylerde oluşan su lekelerinin giderilmesine yardımcı olur ve leke oluşumunu geciktirir. Ayrıca mikropların tamamını tek seferde öldürerek aileniz için daha hijyenik bir ortam sağlar.
Carrrefour marka parfümlü çamaşır suyunu zor lekelerle kirlenmiş beyaz çamaşırlarınız için de kullanabilirsiniz. Dilerseniz beyazlarınızı çamaşır suyuna bastırabilir, dilerseniz çamaşır makinesinin deterjan gözüne dilediğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Benzersiz parfümü sayesinde çamaşırlarınız mis gibi kokar.
CarrefourSA güvencesiyle mutfak ve banyo gibi yüzeylerde hijyen sağlamak ve bembeyaz çamaşırlarla temizliğin keyfini çıkarmak istiyorsanız ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 444906
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız