Peros Ultra Kıvamlı Bahar Ferahlığı Çamaşır Suyu 750 ml #30068111 | CarrefourSA
Marka: PEROS

Peros Ultra Kıvamlı Bahar Ferahlığı Çamaşır Suyu 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,90 TL 26,93 TL

CarrefourSA Kart İle
Peros Ultra Kıvamlı Bahar Ferahlığı Çamaşır Suyu 750 ml
CarrefourSA reyonlarında çamaşır suyu bölümünde yer alan Peros Ultro Kıvamlı Bahar Ferahlığı Çamaşır Suyu 750 ml evinizde, işyerinizde hijyenik yaşam alanları oluşturuyor. Bahar ferahlığı yaratan kokusu ile temizliği hijyene dönüştüren ürün sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulmasında önemli rol oynuyor. Çok az miktarı ile bile evinizde temizliğin konforunu yaşatan ürün 750 mililitrelik ambalajında satışa sunuluyor.
Mutfakta, banyoda, salonda evinizin her yerinde rahatlıkla kullanılabilen ürün hem kiri ve lekeyi yok ediyor hem de mikropları yok ederek ailenizin ve sizin sağlığınızı koruyor. Ultra kıvama sahip olan ürün uzun süre etkisini koruyarak bir daha ki temizliğe kadar mikroplara karşı bir kalkan oluşturuyor. Yüzeylere yapışarak tam bir koruma sağlayan ürün, maksimum hijyen sağlayarak banyoda, tuvalette yer alan tüm mikropları yok ediyor ve temizlik yaparken kullandığınız sünger, bez gibi araçların da dezenfeksiyonunu sağlıyor. Muhteşem kokusu ile de çamaşır suyunun kendine has olan rahatsız edici kokusunu maskeleyen ürün, temizlik sonrası evinizde işyerinizde bahar esintisini içinize çekmenizi sağlıyor.
Yaşam alanlarınızı sağlıklı hale getiren ferah kokusu ile konforu yaşatan ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 411057
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız