Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Şakayık 1440 ml 60 Yıkama #30416143 | CarrefourSA
Marka: YUMOS

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Şakayık 1440 ml 60 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 4 adet
124,90 TL 99,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Yeni yıkanmış giysilerin ferah kokusuna doyamayanlar, mis gibi giysilerine Yumoş’un çiçeksi tazeliğini taşımak isteyenler, Yumoş’un eşsiz kokularına hayran olanlar… Çok sevdiğiniz Yumoş kokularına bir yenisi eklendi. Şimdi yepyeni kokusuyla Yumoş Extra Şakayık 1440 ml sizinle! Bu çamaşır yumuşatıcının mis kokusuyla şakayığın ferahlatıcı esintilerini giysilerinizde taşımaya hazır mısınız? Ferahlık kapsülleri içeren Yumoş Extra Şakayık muhteşem kokusuyla giysi bakımını birleştirerek giysilerinizde uzun süreli ferahlık ve canlılık sağlar. Sensitive yapısıyla hassas ciltler için uygundur.

Çamaşırlarınızı yumuşacık ve mis gibi yapan Yumoş Extra Şakayık 1440 ml’in yepyeni muhteşem kokusu, Yumoş’un uzman giysi bakımı ile buluştu! Pro-Care teknolojisine sahip Yumoş Extra Şakayık 1440 ml, özel formülüyle giysilerinizin renk ve dokularının korunmasını sağlar. Yumoş Extra çamaşır yumuşatıcısının kumaş uzmanları tarafından geliştirilen doku koruma özelliği, giysilerinizi oluşturan lifleri sararak giyme ve yıkama sırasındaki yıpranmaları engeller. Bu sayede çamaşır yumuşatıcısı yumuşaklık, hızlı kuruma ve kolay ütüleme sağlar. Renk uzmanları tarafından özel olarak geliştirilen renk kilidi özelliği sayesinde giysilerinizin renklerinin ilk günkü gibi canlı kalmasını sağlar.

Yumoş’un en kalıcı yumuşatıcılarından Yumoş Extra Şakayık 1440 ml, Pro-Care Teknolojisi sayesinde giysilerinize ihtiyacı olan hassas bakımı yaparken içeriğindeki parfüm kapsülleri sayesinde uzun süreli ferahlık sağlar. Yumoş Extra Şakayık 1440 ml’in ferahlık kapsülleriyle zenginleştirilmiş eşsiz parfümü, uzun süreli kalıcı koku ve ferahlığı giysilerinize taşır. Koku uzmanlarının geliştirdiği ferahlık kapsülleri, Yumoş’un yepyeni kokusu şakayığı giysilerinizle her an üstünüzde taşımanıza yardımcı olur.

Dermatolojik olarak test edilmiş Yumoş Extra Şakayık 1440 ml, özenle geliştirilmiş hassas formülü ile deterjanın etkisini nötralize ederek cildinize özen gösterir. Sensitive yapısıyla hassas ciltler için uygundur. Giysilerinizde kalıcı koku, yumuşak doku ve canlı renkler için işi uzmanına bırakın! Pro-Care teknolojisine sahip konsantre yumuşatıcı Yumoş Extra Şakayık 1440 ml ile giysileriniz sizinle kalsın!
İçindekiler:
Katyonik aktif madde, benzisothiazolinone, parfüm.
Deterjanın etkisini nötralize ederek cildinize özen gösterir
Sensitive yapısıyla hassas ciltler için uygundur.
Ferahlık kapsülleri ile şakayığın yepyeni, uzun süreli hoş kokusu ve ferahlığını sağlar
Pro-Care teknolojisi ile giysilerinizin renk ve dokularını korur
Yumuşaklık, hızlı kuruma ve kolay ütülemeye yardımcı olur

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız