Flip Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri 4 Mm X 120 #30275372 | CarrefourSA
Marka: FLIP

Flip Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri 4 Mm X 120

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,90 TL

adet
Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri 4 mm x 120

Sağlam ve konforlu bir gezdirme ipi arayışınıza Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri ile son verebilirsiniz. Minik köpeğinizin gövde ya da boyun tasmasına rahatlıkla takılan klipsi ile size güven veren Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri, yürüyüşlerinizde size ve can dostunuza eşlik etmeye hazır!

Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri'nin yumuşak dokuma kumaştan elde edilen tutma kısmı 4 milimetre kalınlığındaki yuvarlak bir şeritten oluşur. Ellerinizi rahatsız etmeyen tutma kısmının devamında ise 120 santimetrelik zincir yer alır. Bu zincir, paslanmaz malzemeden üretildiği için zaman içerisinde üzerinde lekeler ve kararmalar oluşmaz. Böylece ilk günkü kalitesini ve duruşunu korur. Dayanıklı yapısı sayesinde tüm köpek ırklarında kullanılabilen Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri, köpeğinizin sizden çok uzaklaşmasına izin vermediği için şehir yaşamında güvenli bir şekilde kullanılabilir. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız