Heinz Ketçap %50 Daha Az Şeker Ve Tuz 435 G #30128678 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Ketçap %50 Daha Az Şeker Ve Tuz 435 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
82,90 TL 66,32 TL

CarrefourSA Kart İle

Heinz %50 Az Tuzlu %50 Az Şekerli Ketçap 435 G sağlığına ve formuna dikkat edip lezzetten vazgeçmek istemeyenler için özel olarak üretilmiş ketçaptır. Heinz markası Amerika menşeili bir marka olup ketçap ve mayonez gibi yemek sosları ile ilgili tecrübe sahibidir. Yüz yıldan uzun sürelik tecrübe ile üretilen ürünler hem kalite hem de lezzet sunmaktadır. Bu ürünlerden birisi olan bu ketçap ile hem sağlık hem de lezzet sunmak için şekeri ve tuzu azaltılmış olarak üretilmektedir. CarrefourSA gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında bulabileceğiniz ketçap ile lezzetli yemeklerden vazgeçmek zorunda kalmayacaksınız.

Pek çok kişi ketçap ve benzeri ürünlerin içerisinde bulunan maddelerden dolayı tüketmemektedir. Kalorisinin yüksek olduğu ve zararlı olduğu düşünülmektedir. Ancak Heinz %50 Az Tuzlu %50 Az Şekerli Ketçap 435 G içerisinde insan sağlığına zararlı olabileceği düşünülen şeker ve tuzun azaltılmış olduğu bir üründür. Bu ürün ile formuna dikkat eden, rahatsızlıklardan dolayı şeker ya da tuz tüketmeyen kişiler rahatlıkla ketçap yiyebilecektir. Yemeklerini, salatalarını ve diğer gıdalarını ketçabın lezzetinden mahrum bırakmayacaktır.

İçindekiler Bilgisi
Domates(100 Gr Ketçapta 174 Gr Domates İçerir,), Sirke, Şeker(%7,7), Tuz(0,9%, Baharat Ve Bitki Karışımı(Kereviz İçerir), Tatlandırıcı(Steviol Glikozitler), Baharat

Alerjen Bileşenler
Kereviz

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Hedef Grup Satış Dağıtım San ve Tic. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 64
Enerji (kj) 271
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 12
Şekerler (g) 11
Protein (g) 1.4
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız