Calve Cheddar Sos 240 G #30255615 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Cheddar Sos 240 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL

adet

Hamburgerinde, patatesinde cheddar lezzeti arayanların favorilerinden Calve Cheddar Sos! Tadına doyum olmayan ve eşsiz lezzetiyle herkesi kendine hayran bırakan Calve Cheddar Sos sizi bekliyor! İster makarnanı, ister hamburgerini, ister patatesini Calve Cheddar Sos lezzetine #bandır! Tüm uzmanlığımızı kullanarak hazırladığımız yoğun kıvamlı Calve Cheddar Sos eşsiz lezzetiyle vazgeçilmeziniz olacak! Yemeklerinizi ve atıştırmalıklarınızı daha lezzetli bir hale getirmek istiyorsanız aradığınız tam olarak Calve Cheddar Sos! Damaklarda tat bırakan eşsiz lezzeti ve kıvamıyla yemekleriniz artık bir şölene dönüşüyor! Kendi ellerinizle hazırladığınız lezzetli ev yapımı hamburgerinizin, çıtır çıtır kızarmış patateslerinizin ya da buharı üstünde makarnanızın daha da lezzetli olmasını mı istiyorsunuz? O halde lezzeti ve yoğun kıvamıyla beğeni toplayan cheddar sos, Calve garantisiyle sizi bekliyor! Cheddar sos en çok patates kızartmasına yakışır! Lezzetli patates kızartmanızı farklı bir deneyim haline getirmek istiyorsanız Calve Cheddar Sos tam olarak aradığınız sos! İster hamburgerlerinize Calve Cheddar Sos’u sıkabilir ve keyifle tüketebilirsiniz. İsterseniz de Calve Cheddar Sos’u makarna sosu olarak ya da nacho hazırlarken kullanabilir ve afiyetle yerken film keyfinize devam edebilirsiniz! Siz de bir sos sever olarak sizi mutlu edecek ve yemeklerinize tat katacak bir lezzet arıyorsanız favoriniz Calve Cheddar Sos olacak! Tarifsiz bir lezzete hazır mısınız? Özellikler: •Mayonez bazlı cheddar peynirli sos. •Makarna, hamurger ve patates kızartmalarında kullanılır. •Yoğun bir kıvama sahiptir. •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •İz miktarda hardal, kereviz, gluten ve balık ürünü içerebilir. İçindekiler: Mayonez Bazlı Cheddar Peynirli Sos. Su, bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), modifiye nişasta, yumurta sarısı, şeker, tuz, sirke, cheddar peyniri tozu (%0,2), kaşar peyniri tozu, feta peyniri tozu, maya özütü, kıvam arttırıcı (ksantan gam), koruyucu (sorbik asit), asitlik düzenleyici (laktik asit), aroma vericiler (süt ürünü), renklendirici (beta karoten), antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, kereviz, gluten ve balık ürünü içerebilir. •Mayonez bazlı cheddar peynirli sos. •Makarna, hamurger ve patates kızartmalarında kullanılır. •Yoğun bir kıvama sahiptir. •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •İz miktarda hardal, kereviz, gluten ve balık ürünü içerebilir

.

İçindekiler Bilgisi
Su,bitkisel yağ(değişen miktarda ayçiçek ,kanola),modifiye nişasta,yumurta sarısı,şeker,tuz,sirke,cheddar peynir tozu(%0,2),kaşar peyniri tozu,feta peyniri tozu,maya özütü,kıvam artırıcı(ksantam gam),koruyucu(sorbik asit),asit düzenleyici(laktik asit),aroma vericiler(süt ürünü),renklendirici(beta karoten),antioksidan(kalsiyum disodyum ETDA)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal,kereviz,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 370
Enerji (kj) 1550
Yağ (g) 38
Doymuş Yağ(g) 4.5
Karbonhidrat (g) 5.7
Şekerler (g) 2.6
Protein (g) 0.9
Tuz(g) 1.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız