Heinz Acı Ketçap 460 G #30069911 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Acı Ketçap 460 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
74,90 TL 59,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Atıştırmalık lezzetlere yeni bir tat katacak Heinz Acı Ketçap 460 G, CarrefourSA ketçap, mayonez ve soslar bölümünün ketçap reyonunda yer alıyor. İçeriğinde yer alan mevsiminde seçilmiş birinci sınıf domates, şeker, baharat ve acı biber ile oluşturulan bu sosun içerisindeki acı biber fazlasıyla acı severler için sunuluyor. Tamamen katkısız ve doğal yöntemler ile hijyenik ortamlarda üretiliyor. Makarna, köfte, patates kızartması gibi yemeklerin vazgeçilmezi, mayonezin ayrılmaz eşi ketçap, etkili acısı ile bildiğiniz acıları sizlere unutturuyor. Yüzde 100 doğal olan domateslerden üretilen ketçap el değmeden üretilerek sofralarınıza ulaşıyor. 460 gramlık büyük ambalajı ile sunulan Heinz Ketçap kullanımında büyük kolaylık sağlıyor. Kapak yapısı sıkmayı kolaylaştırdığı gibi uzun süre bensin değerinin kaybolmadan muhafaza edilmesine de imkan veriyor. Mucizevi formülü ve çılgın acısı ile bu lezzeti denemek isterseniz sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Domates (100g ketçapta 166g), Şeker,Sirke,Tuz,Baharat Ekstraktı, Acı biber ekstraktı, Kırmızı Acı Biber (%0,03), Sarımsak Tozu.

Alerjen Bileşenler
Kereviz içerir.

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz ve 8 hafta içerisinde tüketiniz. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Ürünlerimizde domuz yağı ve katkıları yoktur.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Hedef Grup Satış Dağıtım San ve Tic. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 110
Enerji (kj) 467
Karbonhidrat (g) 26
Şekerler (g) 24
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 1.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız