HP Klasik Barbekü Sosu 465 g #30047356 | CarrefourSA
Marka: HP

HP Klasik Barbekü Sosu 465 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,90 TL 91,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Ketçap, mayonez ve soslar reyonundan HP Klasik Barbekü Sosu 465 G soslara ulaşabilirsiniz. Bu soslar özel olarak et ile yapılan fastfoodlar için kullanılmaktadır. Ürünü tümden bulama yöntemi ile kullanabilirsiniz. Izgara veya pişirme öncesi et ve tavukları marine etmek için bu soslardan yararlanabilirsiniz. Leziz içeriğiyle etlerinizin farklı bir lezzete kavuşmasını sağlayacaktır. Etleriniz veya tavuklarınız piştikten sonra yanında sos olarak bu lezzeti sunabilirsiniz. Etlerin yanında servis edilmek üzere üretilen bu lezzeti pişirme öncesinde veya sonrasında tercih edebilirsiniz. Kullanım alanı bu kadarla da sınırlı değildir. Pizzalar en sevilen fastfood ürünlerinden biridir. Her zaman hazır tüketmek olmaz. Bazen de kendi yöntemlerinizle doğal olarak ev pizzası yapmak isteyebilirsiniz. Pizza yaparken hamur üzerine taban sosu sürülmesi gerekir. İşte bu taban sosu için Hp sos tercih edebilirsiniz. Pizzalarınız orijinal bir lezzete kavuşacaktır. Bu çok amaçlı ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Soslar reyonundan HP Klasik Barbekü Sosu 465 G temin edebilirsiniz. Burger sevenler için hazırlık sırasında bu sos kullanılabilir. İç harcın içine koyarak lezzetli tarifler yapabilirsiniz. Ürünü reyonlardan sepete ekleyebilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Domates, Sirke, Glikoz-Fruktoz Şurubu, Melas, Şeker, Modifiye Mısır Unu,Tuz, Baharatlar, Tütsü Aroma Vericisi(0,1%), Aroma Vericiler

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Güneş Işığından Uzakta Serin Ve Kuru Ortamda Saklayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Hedef Grup Satış Dağıtım San ve Tic. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 133
Enerji (kj) 563
Karbonhidrat (g) 31.5
Şekerler (g) 25.5
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 1.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız