Knorr Makarna Sosu İtalyan Usulü Kremalı Mantarlı 52 G #30050902 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Makarna Sosu İtalyan Usulü Kremalı Mantarlı 52 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,50 TL

adet

Makarnada farklı lezzetler denemeyi seven makarna sevdalılarına iyi bir haberimiz var! Kendi mutfağınızın konforunda, dilediğiniz her an kolayca İtalyan usulü soslu makarna yapmaya ne dersiniz? İtalyan usulü kremalı mantarlı makarna lezzeti, Knorr uzmanlığı ile evinize geliyor. Kurutulmuş mantar ve yoğun kremanın buluştuğu bu lezzet, damağınızda unutamayacağınız bir tat bırakacak.

Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sos, zengin aroması ve enfes İtalyan usulü lezzetiyle her öğününüzü ziyafete çevirmeye geliyor. Knorr şeflerinin itinayla seçtiği mantarların yoğun kremayla buluştuğu bu eşsiz lezzet, makarnanıza çok yakışacak.

Bu enfes tarifi hazırlamak sadece 5 dakika alırken damağınızda bırakacağı tat uzun süre sizinle olacak. Sürdürülebilir tarım mahsulü mantarların kullanıldığı Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sos ile evde İtalyan usulü makarna hazırlamak için yapmanız gerekenler çok basit.

Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sos’u 250 ml su içinde kaynayana kadar karıştırın. Sos kaynadıktan sonra 5 dakika kısık ateşte pişirin.

Sonrasında Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sos’u haşladığınız makarna ile buluşturabilirsiniz. Bu pratik lezzet, dakikalar içinde servise hazır hale gelerek makarnanıza lezzetli bir dokunuş yapacak.

Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sos, yoğun mantar tadı ve tam kıvamında kreması ile mutfağınızda yerini almaya hazır. Üstelik sürdürülebilir tarımdan elde edilen Siz de Knorr Kremalı Mantarlı Makarna Sos’u hemen deneyin, İtalyan usulü makarna lezzetini evinizde kolayca deneyimleyin.

İçindekiler Bilgisi
Yağ tozu (bitkisel yağ (palm) , glikoz şurubu, süt proteini), mısır nişastası, buğday unu, iyotlu tuz, kurutulmuş öğütülmüş soğan, mantar (%5), maya özütü, aroma vericiler, peynir altı suyu tozu, kurutulmuş öğütülmüş mantar (%3), bitkisel hurma yağı, karabiber, kurutulmuş öğütülmüş sarımsak, soğancık, maydanoz.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta, hardal, soya, çam fıstığı, kereviz ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Tencerenin içine 1 ¾ su bardağı ( 375 ml) soğuk suyu ve 1 paket (52 g) Knorr kremalı Mantarlı Makarna Sosu'nu ilave edin. Sosu kaynayana kadar karıştırın. 2- Sos kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dakika boyunca ara sıra karıştı

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 60
Enerji (kj) 250
Yağ (g) 3.7
Doymuş Yağ(g) 2.1
Karbonhidrat (g) 5.4
Şekerler (g) 0.5
Protein (g) 1.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız