Heinz Acı Ketçap 342 g #30162835 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Acı Ketçap 342 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tamamen katkısız  oluşuyla emsallerinden farklı bir lezzete sahiptir. Extra acısı, acı severler için vazgeçilmez seçeneklerden biri olacak Heinz Acı Ketçap CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Ketçap, domates, acı biber, şeker ve baharatlardan yapılan bir sos. Zaman zaman soğan, kereviz ve diğer sebzeler de eklenir. Ketçap, sos, özellikle de mantar ve baharatlardan yapılan soslar için kullanılan genel bir terim olarak ortaya çıkmıştır. Daha önce denediğiniz birçok acı ketçaptan çok daha acı ve lezzetli bir ketçap olan Heinz Extra Acılı Ketçabı mutlaka denemelisiniz. Patates, köfte, hamburger gibi lezzetlerle tercih edebileceğiniz gibi makarnaların yanına da yakışacaktır. Heinz Extra Acılı evde arkadaşlarınızla vereceğiniz ev yapımı hamburger patates partilerinin olmazsa olmaz lezzetlerinden biri olacak. Yemeklerinize kendine has lezzetini kazandırır. Çeşitli et yemekleri, kızartmaların yanında ve sosların yapımında afiyetle kullanabilirsiniz. Merkezi Pittsburgh, Pennsylvania'da bulunan The H.J. Heinz Şirketi, Amerika menşeli gıda şirketleri arasında en küresellerinden biridir. Heinz lezzetli, besleyici ve kullanışlı gıda ürünlerini 200 ülkeye ulaştırmaktadır.

Merkezi Pittsburgh, Pennsylvania'da bulunan The H.J. Heinz Şirketi, Amerika menşeli gıda şirketleri arasında en küreselidir. Heinz lezzetli, besleyici ve kullanışlı gıda ürünlerini 200 ülkenin ailelerine ulaştırmaktadır. Bu ülkelerin 50'den fazlasında pazar birincisi ya da ikincisi olan marka piyasanın öncü markalarındandır. Dünya çapında, Heinz ismi ketçap ile eş anlamlıdır. Milyonlarca aile için eğer Heinz değilse, ketçap değildir. Ketçabın yanında temel ürünleri arasında soslar, yemekler, atıştırmalıklar ve çocuk besinleri bulunmaktadır.

İçindekiler Bilgisi
Domates(100 g ketçap 148g domates içermektedir), sirke, şeker, tuz, baharat ve bitki karışımı(kereviz içerir), acı biber[chili biberi(%0,02)].

Alerjen Bileşenler
Kereviz içerir.

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Heinz Gıda A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 107
Enerji (kj) 449
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 23.3
Şekerler (g) 22.8
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 3.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız