As Piliç Kaşık-La Mantı 500 Gr #30020347 | CarrefourSA
Marka: AS PİLİÇ

As Piliç Kaşık-La Mantı 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Kasık-la Mantı 500 g
Makarna reyonunda sizlere sunulan Kaşık-la Mantı 500 g tamamen el emeği ile üretiliyor. Ürünün hamuru un, su ve yumurta ile hazırlanıyor. İç harç için ise %100 dana kıyması, kuru soğan, tuz ve toz biber kullanılıyor. Ürünün pişirilmesi için tenceredeki suyun içerisine az miktarda tuz atılması ve kaynayana kadar beklenilmesi gerekiyor. Su kaynadıktan sonra eklenen mantılar 15 dakikada pişiyor. Son olarak 1 bardak soğuk su tencereye eklenerek mantıların dibe çökmesi bekleniyor. Servise hazır hale gelen ürünün üzerine yağ, kırmızı biber, salça, et suyu ve tuzdan oluşan sosu ve yoğurdu dökerek hem göze hem de mideye hoş gelecek bir yemek elde edebilirsiniz. Damak tadınıza bağlı olarak yoğurdunuzu sarımsak ile çeşnilendirebilirsiniz.
Hemen tüketilmeyecek ise, 500 gramlık vakumlu paket içerisinde tüketime sunulan mantının derin dondurucuda muhafaza edilmesi gerekiyor. Uygun koşullarda saklandığında 6 ay raf ömrü olan ürünün son kullanım tarihine dikkat edilerek tüketilmesi tavsiye ediliyor. Katkı maddesi ve koruyucu madde içermeyen üründe kullanılan un buğdaydan üretildiği için yapısında gluten bulunuyor.
Kayseri’ye özgü eşsiz lezzeti sevdikleriniz ile beraber tüketmek için ürünü hemen satın alın.
Ürün Kodu: 326005

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız