Donuk Dana Etli Üçgen Mantı kg #30115524 | CarrefourSA

Donuk Dana Etli Üçgen Mantı kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
157,50 TL

kg
Donuk Dana Etli Üçgen Mantı Kg

Geleneksel lezzetler denildiği zaman akla ilk gelenlerden biri elbette mantı. Vazgeçilmez lezzeti ile özellikle anne elinden çıkmış gibi yöresel mantıların bulunması çok kolay değildir.

En taze ve dananın en kaliteli etinden hazırlanmış olan Donuk Dana Etli Üçgen Mantı Kg ürünü yerken büyük keyif duyacaksınız.

Siz ve sevdiklerinizin güvenle tüketebileceği Donuk Dana Etli Üçgen Mantı Kg ürününü buzluğunuzda muhafaza edebilir ve istediğiniz anda güvenle tüketebileceksiniz. Dünya gıda güvenliği standartlarına uygun en hijyenik koşullarda usta eller tarafından hazırlanmış olan mantı ürününü güvenle tüketebilirsiniz.

Soğuk zinciri kırılmadan sizlere sunulan mantı ürününün yine soğuk zinciri kırılmadan teslim alabilir ve güvenle tüketebilirsiniz. Besleyici yönü hemen her yaşın tüketimine oldukça uygun olan bu geleneksel tat ile sofralarınızı şenlendirmek artık çok kolay bir hal aldı.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan CarrefourSA markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan mantı reyonunda CarrefourSA marka dana etli üçgen mantı seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız