Donuk Dana Etli Bohça Mantı kg #30115523 | CarrefourSA

Donuk Dana Etli Bohça Mantı kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,90 TL 122,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Donuk Dana Etli Bohça Mantı Kg

Yemek kültürü ülkemizde oldukça gelişmiş bir yapıya sahiptir. Özellikle her yöremizde, o yöreye ait o yöreye has birçok farklı lezzetin bulunması yemek kültürümüzün gelişmişliğini en güzel şekilde kanıtlayabilmektedir. Ülkemizde hemen hemen her yörede kendine ait tatlar ortaya çıkmaktadır. Bu lezzetler yemek kültürümüze zenginlik katmakta olan her biri birbirinden lezzetli tarifleri sofralar ile buluşturan yemeklerdir. Kayseri yöresi için en ünlü yiyeceklerin başında şüphesiz mantı gelmektedir. Kayseri ili ile bağdaşmış olan mantı yiyeceği oldukça lezzetli bir yemek olmak ile beraber hamur ve etin bir araya gelmesi ile oluşmaktadır. Donmuş olarak da marketlerde bulabilirsiniz. Donuk dana etli bohça mantı Kg ürünleri sayesinde hazır bir şekilde yapılmış olan etli mantı ürünlerini satın alarak siz de en kolay şekilde mantınızı pişirebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ürün sayesinde siz de pratik bir şekilde mantı pişirebilir ve yemeklerde ikram edebilirsiniz.

Makarna, pirinç ve bakliyat reyonları arasında rastlayacağınız donuk dana etli bohça mantı kg ürünleri sayesinde artık mantı pişirmek oldukça eğlenceli ve kolay bir hal almaktadır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız