Superfresh Jumbo Patates 1000 Gr #30147951 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Jumbo Patates 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
139,90 TL 104,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Superfresh Jumbo Patates 1000 gr

 

Artık patates alıp evde dilimleme derdi son buldu. Her an taptaze ve ince ince dilimlenmiş Superfresh patates 1000 g ulaşmanız artık çok kolay. Superfresh markası güvencesi ile üretilen dilimli patatesler artık mutfakta geçirmek zorunda kaldığınız zamanı kısaltacak ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmanıza fırsat verecektir.

Özellikle çocukları en sevdiği yemeklerin başında gelen patatesi en taze ve güvenilir şekilde sofranıza getiriyoruz. En taze, en lezzetli ve en güvenilir tedarikçilerden alınan patatesler özel temizlik tekniklerinden sonra yine özel soyma işlemleri görerek en hijyenik koşullarda dilimlenerek ambalajlanmaktadır. Ambalajlı ürünler özel şoklama sistemleri kullanılarak sizin ve sevdikleriniz için uzun ömürlü bir yapıya ulaştırılmaktadır.

Marketlerinizden rahatça alabileceğiniz Superfresh patates 1000 g ürünü sofralarınızdan eksik olmamaya aday. Marketlerin, gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan patates reyonunda Superfresh patateslerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ürün içeriği sayesinde en sağlıklı ve lezzetleri sofranıza getiren superfresh patates ürünü en uygun fiyatlar ile beğeninize sunulmuştur. Buzdolabınızda uzun süre muhafaza edebileceğiniz kolay açılabilir ve korumalı ambalajı sayesinde mutfakta da yardımcınız olacaktır.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız