Superfresh Mini Börek Patatesli 500 g #30034735 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Mini Börek Patatesli 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
72,90 TL

adet
"Superfresh Mini Börek Patatesli 500 g

Benzersiz lezzeti ve pratik hazırlama opsiyonu ile damak tadınıza sunulan Superfresh Mini Börek Patatesli, sofralarınızın vazgeçilmez yemekleri arasında yer alacak. CarrefourSA’nın pizza ve hamur işleri bölümünde yer alan patatesli böreği ailenize ve misafirlerinize güvenle ikram edebilirsiniz.

Ön hazırlamaya gereksinim duymadan pişirebileceğiniz ve kolaylıkla servis edebileceğiniz Superfresh patatesli börek, mini boyutlarıyla pratik bir tüketim sağlıyor. Yaklaşık 30 dakika oda sıcaklığında bekleterek fritözde, tavada ya da fırında kızartabilirsiniz. Günün her anında tüketebileceğiniz ürünü, yemeklerinizde sunabileceğiniz gibi habersiz gelen misafirlerinize de hızlı bir şekilde servis edebilirsiniz.

500 gramlık paket içinde sunulan Superfresh mini böreği buzdolabınızın derin dondurucu kısmında son tüketim tarihine kadar güvenle saklayabilirsiniz. İhtiyacınız olan miktarı pişirerek ürünün daha uzun süre taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Pazar kahvaltılarının, kalabalık misafirlerin ya da gün içerisindeki atıştırmalıkların vazgeçilmezleri arasında yer alacak patatesli böreği pişirdikten sonra çocuğunuzun beslenme çantasına da koyabilirsiniz.

Lezzetli bir tada sahip olan ve hızlı hazırlama kolaylığı sunan Superfresh Mini Börek Patatesli’yi hemen denemek için sepetinize ekleyebilir, dilediğiniz an satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 406178

"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Patates %26, Palm Yağı, Su, Soğan, Mısır Nişastası, Tuz, Biber Salçası, Ayçiçek Yağı, Şeker, Maya, Margarin [Değişen Miktarlarda Bitkisel Yağlar (Palm, Kanola,Ayçiçek, Pamuk), Soya Lesitini], Baharat Karışımı (Işınlanmıştır).

Alerjen Bileşenler
Buğday Unu,Soya Lesitini İçerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
-18 °C'de Son Tüketim Tarihine Kadar Saklayınız.

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
KEREVITAŞ GIDA SSANAYI VE TICARET A.Ş.,AKÇALAR MAH. GÖLYOLU CAD. NO 46, NILÜFER/BURSA/TÜRKIYE

İşletme Onay No
TR-16-0028

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 262 13
Enerji (kj) 1095 13
Yağ (g) 15 21
Doymuş Yağ(g) 6.3 32
Karbonhidrat (g) 27.3 11
Protein (g) 4.6 9
Tuz(g) 1 17
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız