Koroplast 3 Parça Mutfak Seti #30166722 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast 3 Parça Mutfak Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,70 TL 69,99 TL

CarrefourSA Kart İle
30166722 - Koroplast 3'lü Mutfak Seti

Kolay açılabilir ve kolay paketlenebilir alüminyum folyo, streç film ve pişirme kağıdından oluşan Koroplast 3’lü Murfak Seti, %44’lük mükemmel indirim oranıyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar gönderiyor.

Yiyeceklerinizin paketlenerek sıcaklığını ve tazeliğini koruyan, fırın yemeklerinin daha iyi pişmesini sağlayan, yiyeceklerin kokmasını önlemek amacıyla muhafaza edilmesine olanak sağlayan alüminyum folyo, streç film ve pişirme kağıdı, 3’lü set olarak Koroplast ile imal ediliyor. Buzdolabı poşetleri, alüminyum folyolar, streç filmler ve saklama kapları mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdır. Doğru gıda saklama yöntemleriyle, yaşam alanlarınızda yer alan yiyeceklerin ömrünü uzatabilirsiniz. Örneğin streç film ile sakladığınız yiyecekler uzun süre taze kalır ve yiyeceklerin kokuları birbirine karışmaz.

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Yiyecek Koruyucular bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Koroplast markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Koroplast 3’lü Mutfak Seti ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız