Koroplast Buz Torbası 7'Li #30015654 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Buz Torbası 7'Li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
58,75 TL 16,00 TL

2,29 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Mutfakta, yemek sofralarında, buza ihtiyaç duyulan her an yanınızda olacak bu ürün özellikle yaz aylarında soğuk içecekler hazırlamanız için idealdir. Koroplast buz torbası 7'li CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Buz torbası özellikle yaz aylarında kullanacağınız buzların hazırlanması için tasarlanmış bir çeşit torbadır. Torbanın içerisine su doldurduğunuzda bölmelere yerleşir ve sıkıca kapatmanız takdirde dökülmez. Buzluk da yeterli vakitte tutulduğunda su donar ve bölmelerdeki sular buza dönüşür. Buz torbasının mantığı kolay ve pratik bir şekilde buz hazırlamaktır.

Koroplast, Türk tüketicisini çöp torbasıyla ilk defa 80'li yıllarda tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası, buzdolabı poşeti başta olmak üzere, alüminyum folyo, streç film, kilitli poşet, fırın torbası, yağlı pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme torbası, sünger , cam bezi ve temizlik bezleri gibi ürünlerin de ilavesiyle daha geniş ürün yelpazesine sahip oldu. Ambalaj , hastane , ev dışı tüketim ve de perakende sektörlerine özel ürünler üreterek öncülük yaptı. Koroplast müşterilerinin desteği, 38 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, AR-GE yatırımları ve uzman satış pazarlama kadrosu sayesinde marka olmuştur. Koroplast, ilklere imza atmaya ve hayatı kolaylaştırmaya devam edecektir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız