Koroplast Streç Film (33x30cm) #30094595 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Streç Film (33x30cm)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,90 TL

adet
Koroplast Streç Film 33mtx30cm

Yiyeceklerinizin hava almadan korunmasını sağlayan streç film Koroplast kalitesi ile reyonlardaki yerini almaktadır. Her çeşit yiyeceğinizi sarabileceğiniz ve kurumadan, hava almadan daha taze kalmasını sağlayabileceğiniz bir üründür. Koroplast Streç Film 33mtx30cm ambalajında bulunan kesikli yapısı sayesinde kolay bir şekilde yırtıp kullanabilirsiniz.

CarrefourSa reyonlarında ev düzeni ve züccaciye, mutfak ürünleri bölümlerinden temin edebileceğiniz kolay delinmez, yırtılmaz sağlam bir yapıya sahiptir. Çantanızda bulundurduğunuz sandviçlerinizi yer kaplayan büyük kutulara koymak yerine Koroplast Streç Film 33mtx30cm ürününe sararak gönül rahatlığı ile çantanıza koyabilirsiniz. Ayrıca dolabınıza koyacağınız büyük kutular yerine de yiyeceklerinizi sadece tabaklara koyarak üzerini streç film ile kaplayabilirsiniz. Böylece dolabınızda size daha fazla yer kalacaktır. Sağlam yapısı sayesinde dolabınıza koku yayacak olan yiyeceklerinizi bile gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz.

Uzun ömürlü yapıya sahip olması sayesinde, koruyuculuğu ve dayanıklılığı ile yemeklerinizi güvenilir bir şekilde saklayabileceğiniz bu ürünü kullanırken çok memnun kalacaksınız.

Siz de yiyeceklerinizi daha uzun süre saklamak, farklı tatlar ile karışmasını ve hava alarak kurumasını önlemek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız