Koroplast Battal Boy Çöp Torbası #30131411 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Battal Boy Çöp Torbası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,95 TL

11,00 TL / Adet

adet
Koroplast Battal Boy Çöp Torbası

Ev düzeni meselesi her evde uyulması gereken ve gerçekleştirilmesi gereken birtakım eylemleri içerisinde barındırmaktadır. Bu düzen meselelerinin yerine getirilememesi durumunda evde bir düzensizlik hakim olacak ve evin içerisi zaman içerisinde yaşanamaz bir hal akacaktır. Ev düzeni oldukça kapsamlı bir konudur. İçerisinde birçok farklı maddeyi barındırmaktadır. Bu maddelerden temizlik ile en alakalı olanı şüphesiz çöp düzenidir. Çöpler genellikle çöp kovalarında tutulmaktadır. Bu çöp kovaları sağlam bir poşet ile desteklenmelidir. Aksi takdirde tüm çöpler ev içerisine zaman içerisinde akacak ve evde pis bir koku oluşmasına ve zaman içerisinde zararlı mikroorganizmaların yuva yapmasına sebebiyet verecektir. Koroplast battal boy çöp torbası sayesinde çöplerinizin akmasını önleyebilir, oldukça sağlam bir şekilde çöplerinizi taşıyabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bu ürünleri oldukça kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Çöp torbası reyonlarında bulabileceğiniz koroplpast battal boy çöp torbası piyasadaki en büyük çöp torbası olarak da adlandırılmaktadır. Sahip olduğu büyük ebatlar ve kalitesi sayesinde müşterilerin büyük bir şekilde beğenisini toplayan bu ürün sayesinde çöplerinizin eve akmasını başarılı bir şekilde engelleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız