Koroplast Alüminyum Folyo 15 Metre #30082607 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Alüminyum Folyo 15 Metre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
167,50 TL

adet
Koroplast Alüminyum Folyo 15 Metre

Mutfaklarda gıdaların korunması veya farklı şekillerde pişirme tekniklerinin uygulanması için kullanılabilen alüminyum folyo, çoğu zaman daha iyi sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Fırın kullanımına da uygun olan Koroplast Alüminyum Folyo 15 Metre ürünü sayesinde de istediğiniz şekilde yemekler pişirmek veya gıdaları sağlayabilmek amacıyla kullanım sağlayabilirsiniz. Koroplast ürünlerini CarrefourSA reyonlarında birçok farklı çeşit ile birlikte bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonu içerisinde Mutfak Ürünleri bölümünde bulunan Koroplast Alüminyum Folyo 15 Metre ürünü, mutfaklarda büyük bir yardımcı konumunda yer alırken gıdaların daha uzun ömürlü bir şekilde saklanması için avantaj oluşturuyor. Özellikle et ürünleri, sebze ürünleri ve hamur ürünlerinin fırında daha sağlıklı ve istenilen kıvamında pişirilebilmesi için kullanılan folyo ürünleri, gıdaların dış etkenlerden muhafaza edilmesine yardımcı oluyor. Hijyen ve sağlık açısından tereddütsüz bir şekilde tercih edilebilecek bu ürün, çok amaçlı bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca bu folyo ürünü, mutfak dışındaki yalıtım veya kaplama alanlarında da tercih edebilir veya yine açık alanlarda kullandığınız kızartma tavaları ve mangallar gibi ürünlerde de kaplama ve koruma için kullanılabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız