Lipton Ice Tea Şeftali Aromalı İçecek Pet 4x1 Lt #30139941 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Şeftali Aromalı İçecek Pet 4x1 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,50 TL

adet
İçecekler özellikle yemekler ile tüketilmesi oldukça sevilen ve lezzetli olan ürünlerdir. İçerisinde genellikle tamamen doğal bileşenler konularak hazırlanan bu içecekler sahip oldukları lezzet sayesinde yemeklerin daha iyi bir tada sahip olmalarını dahi sağlayabilmektedir. İçecekler özellikle soğuk içecekler kategorisinde oldukça büyük bir ilgi görmektedir. Özellikle yaz aylarının sıcak günlerinde soğuk içeceklere karşı olan ilgi daha da yoğun bir şekilde görülebilmektedir. Soğuk ve asitsiz olan içeceklerin başında şüphesiz soğuk çay gelmektedir. Soğuk çay üretici firmalarının liderleri arasında yer alan lipton üretmiş olduğu Lipton ice tea şeftali armoalı içecek pet 4X1 Lt ürünleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmaya çalışmaktadır. CarrefourSA reyonlarında oldukça kolay bir şekilde bulabileceğiniz bu ürünlerin avantajlarını kaçırmadan satın alabilir ve lezzetli meşrubatların keyfini çıkarabilirsiniz.Buzlu çay reyonlarında rastlayacağınız Lipton Ice Tea Şeftali Aromalı İçecek Pet 4X1 Lt ürünleri sayesinde siz de en lezzetli soğuk içeceklerden bir tanesine sahip olabilirsiniz. Yemeklerinizde soğuk çay ile ikram ederek yemeklerinizin daha lezzetli bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, şeker, fruktoz, asitler (sitrik asit, malik asit), siyah çay ekstraktı (%0,14), şeftali suyu konsantresi (% 0,1), asitlik düzenleyici(trisodyum sitrat), aroma vericiler (şeftali aroması), antioksidan (askorbik asit), tatlandırıcı (steviol glikozitler).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 19
Enerji (kj) 82
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız