Lipton Yeşil Çay Bardak Poşet Limonlu 20'li #30013807 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Yeşil Çay Bardak Poşet Limonlu 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,90 TL 32,13 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Lipton Yeşil Çay Bardak Poşet Limonlu 20'li

Dünya'nın en sağlıklı içecekleri arasında yer alan yeşil çay, en lezzetli ve en doğal haliyle Lipton Yeşil Çay Bardak Poşet Limonlu 20'li olarak damak tadınıza sunuluyor. CarrefourSA reyonlarındaki Yeşil Çaylar bölümünden tüketiciler ile buluşturuluyor.

Yaygın olarak tüketilen yeşil çayın en önemli özelliği, güçlü bir antioksidan özelliği bulunmasıdır. Yüksek miktarda E Vitamini de içeren ürün, limonun aromatik tadı ile lezzetlendiriliyor. Bağışıklık siteminin güçlenmesine ve kalp damar sağlığı gibi birçok hastalığın iyileşmesine katkı sağlayan C vitamini, limonda bol miktarda bulunmaktadır.

Tüketeceğiniz bir bardak çay ile gün içerisindeki tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atarak daha dinamik ve canlı hissedebilirsiniz. Ürün, her yaştan insanın gönül rahatlığıyla tüketebileceği bir içecek olmakla birlikte güç veren ve zihin açan özellikleri ile çocuklarınız için de son derece faydalı bir içecek olarak kendini gösterir.

Pratikliği sayesinde çayınızı evinizde ve iş yerinizde kolaylıkla hazırlayabilir ve günün her saatinde içebilirsiniz. Kendiniz ve aileniz için sağlıklı bir içecek alternatifi olan üründen bir poşet alarak bir bardak kaynar suyun içine atıp demlenmesini bekledikten sonra keyifle yudumlayabilirsiniz.

Ayrıcalıklı bir lezzete sahip olan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 266866

"
İçindekiler Bilgisi
?

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Her fincan (200ml) için bir süzen poşet kullanın ve üzerine taze kaynamış içme suyunu kısa bir süre bekleyip ilave edin. 2-3 dakika kadar çayınızın demlenmesini bekleyin. Sonrasında poşeti fincandan çıkarın.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız