Lipton Ice Tea Limon Aromalı İçecek Pet 1,5 Lt #30084048 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Limon Aromalı İçecek Pet 1,5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL

adet
   Geleneksel siyah çayın alıştığınız eşsiz lezzetini limonun ferahlatıcı enerjisiyle buluşturan ürün, her mevsim tazelik ve lezzet vadediyor. Buzlu Çaylar reyonunda yer alan birbirinden lezzetli seçeneklerden biri olan Lipton Ice Tea Limon 1,5 lt, sağlıklı pet şişenin güvenilirliğini soğuk içeceğin serinletici etkisiyle harmanlıyor. Yazın en hararetli günlerinde bile gazsız içeriğiyle sağlıklı ve ferahlatıcı bir içecek alternatifi sunan ürün, en iyi üreticilerden gelen kaliteli çay yapraklarını limonun enerji ve tazelik hissi veren aromasıyla birleştirerek vazgeçilmez olmaya aday bir meşrubat halinde beğeninize sunuyor. Her öğünde sofranızda severek yer açacağınız sağlıklı içecek, yılların tecrübesiyle geliştirilmiş özel formülü ile midenizi rahatsız etmeden gönül rahatlığıyla içebileceğiniz ve sevdiklerinize de ikram edebileceğiniz bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Renklendirici ve koruyucu madde içermeyen doğal bileşenleriyle güveninizi kazanacak olan limonlu serinletici, 1,5 litrelik pet şişesiyle sevdiklerinizle paylaşmanıza olanak tanıyor. Yetişkinler kadar çocuklar için de sağlıklı bir meşrubat oluyor. Siz de çay ve limonun eşsiz birleşimiyle oluşan bu ferahlatıcı ve sağlıklı lezzetin tadına varmak istiyorsanız ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, FRUKTOZ, ASİT (SİTRİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,12), LİMON SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (TRİSODYUM SİTRAT), AROMA VERİCİ (LİMON AROMASI), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), TATLANDIRICI (STEVİOL GLİKOZİT

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 19
Enerji (kj) 82
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız