Lipton Ice Tea Şeftali Aromalı İçecek Pet 2 Lt #30014510 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Şeftali Aromalı İçecek Pet 2 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet
İçecekler reyonu içerisinde bulunan ürünler pek çok özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Çeşit çeşit içeceğin bulunduğu bu reyon içerisinde gazlı, gazsız, meyveli, sıcak ve soğuk tüketilebilen pek çok ürün bulunmaktadır. Ferahlatıcı etkisi ile çoğu kişinin severek tükettiği gazlı içecekler ise özellikle sıcak yaz günlerinde bizleri rahatlatmaktadır. Serinleten içecek grubu içerisinde yer alan Lipton Şeftali 2 Lt Pet ürünü buzlu çaylar arasında yer almaktadır. Sıcak yaz günlerinin rahatlatıcı ürünü olan içecek, sıcak ve soğuk çay tiryakisi olanların vazgeçemediği ürünler arasında yerini alır. Şeftali aromalı olan bu ürün lezzeti ile sizleri alıp götürecektir. Eşsiz aroması ile Lipton markasının üretmiş olduğu bu ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.Lipton Şeftali 2 Lt Pet ürünü içecekle reyonu içerisinde, buzlu çaylar arasında, şeftalili buzlu çaylar içinde bulunur. Ürünün yapımında kullanılan şeftaliler en doğal ve taze meyvelerdir. Buzlu çaylar reyonu içerisinde bulacağınız bu ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve ardından dilediğiniz ödeme yöntemi ile alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Ürün aynı gün içerisinde adresinize teslim edilmek üzere yola çıkacaktır.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, FRUKTOZ, ASİTLER (SİTRİK ASİT, MALİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,14), ŞEFTALİ SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (TRİSODYUM SİTRAT), AROMA VERİCİLER (ŞEFTALİ AROMASI), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), TATLAND

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 19
Enerji (kj) 82
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız