Luna Kase Margarin 250 g #30087103 | CarrefourSA
Marka: LUNA

Luna Kase Margarin 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Luna Kase Margarin 250 g

CarrefourSA reyonlarında süt ürünleri bölümünde yer alan Luna Kase Margarin kahvaltı sofralarınızı ve aileniz için sevgiyle hazırladığınız yemeklerinizi daha da lezzetlendiriyor.

Modern tasarımı, kolay ve pratik kullanımıyla Luna Kase Margarin mutfaklarda sizlerle buluşuyor. Sütün doyurucu ve lezzetli tadıyla yemeklerinize rahatlıkla ekleyebileceğiniz kase margarin, severek yaptığınız mutfak tariflerinize özel aromasını katıyor. Damaklarda iz bırakan tariflerinize margarin lezzetinin dayanılmaz tadı eşlik ediyor. Koruyucu kase sunumuyla margarin lezzetinin uzun süre bozulmadan, ele bulaşmadan korunmasını sağlayan kase margarin 250 gramlık ambalajıyla sizlere sunuluyor.

Kase margarini isterseniz kahvaltı sofralarınızda sıcacık ekmeklerinizle, isterseniz margarin tadını katmak istediğiniz yemeklerinizde, hamur işlerinizde, tatlılarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Sevdikleriniz ve kendiniz için hazırladığınız atıştırmalıklarınızı ve sandviçlerinizi margarin daha da leziz bir hale getirebilir, akılda kalıcı lezzetleri sevdiklerinize sunabilirsiniz. Kase margarinin içeriğinde yer alan kalsiyum deposu sütün doyurucu ve besleyici özellikleri siz ve çocuklarınızın sağlıklı yaşamına destek olur. Çocuklarınıza sütün sağlık sunan, kemikleri güçlendiren özelliklerini sevdikleri tatlarla zorlanmadan yedirebilirsiniz.

Siz de Luna Kase Margarini 250 gramlık pratik ambalajıyla denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız