Bizim Paket Margarin 250 G #30096721 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Paket Margarin 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
26,75 TL 21,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Bizim Paket Margarin 250 g

 

Bizim Margarin Paket 250 Gr yemeklerinizde ve hamur işlerinizde kullanabileceğiniz lezzetli bir margarindir. Ülker kalitesi ile üretilen özel paketi ile sunulan margarin günün her anında tüketilebilecek yiyeceklerden bir tanesidir. Yemeklerinizde, hamur işlerinizde ve tatlılarınızda kullanarak çok daha tatlı ve lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. CarrefourSA süt ve kahvaltılık reyonlarından satın alabileceğiniz ürünler sayesinde yemekleriniz herkes tarafından beğenilecektir.

Bizim Margarin Paket 250 Gr içerik bakımından sağlıklı ürünler arasında yer alır. Trans yağ içermeyen özel içeriği ile rahat şekilde kullanabilirsiniz. Ailenizin, sevdiklerinizin ve misafirlerinizin damak zevki için özel olarak üretilen margarin sayesinde hem sağlıklı hem de lezzetli yiyecekler pişirebilirsiniz. 250 gramlık paketi ile kullanım rahatlığı sunar. Paketi açarak istediğiniz kadar kısmını kullanarak tekrar kapatabilirsiniz. Bu şekilde kurumadan uzun süre kalabilir. İsterseniz de üzerinde yer alan ölçülere göre keserek ihtiyacınız kadarını kullanabilirsiniz. Bu ölçü cetveli sayesinde başka tartı ve benzeri ölçüye ihtiyacınız olmayacaktır. Özellikle hamur işlerinizde ve pilavlarınızda kullanarak lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. Ülker kalitesi ile sizler için üretilmiş sağlıklı margarin ürünleri arasında yer alır.

 

İçindekiler Bilgisi
Bitkisel Yağlar (Değişen Miktarlarda Ayçiçek, Pamuk, Palm, Kanola, KetenTohumu), Su, Yağsız Pastörize Süt, Emülgatörler (Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri, Lesitinler (Ayçiçek, Soya)), Tuz (enfazla % 0,2), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Vitaminler (A, D), Renklendirici (Beta Karoten), Aroma Verici.

Alerjen Bileşenler
Soya ve inek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muafaza ediniz.Buzdolabında saklanması tavsiye edilir.

Yüksek Miktarda Kafein Içerir. Çocuklar Hamile ya da Emziren Kadınlar için Tavsiye edilmez

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş.-Ferah, Ferah Cd. No:1, 34692 Üsküdar/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-001129

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 630
Enerji (kj) 2590
Yağ (g) 70
Doymuş Yağ(g) 40
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.2
Vitamin A (µg) 600
Vitamin D (µg) 2.5
Potasyum (mg) 80
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız