Becel Tereyağı Keyfi Kase Margarin 500 Gr #30070304 | CarrefourSA
Marka: BECEL

Becel Tereyağı Keyfi Kase Margarin 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
62,90 TL 47,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Becel Tereyağı Keyfi Kase 500 g

Hem kahvaltı sofraları hem de yemekler için tereyağı lezzetine sahip bir margarin seçeneği olan Becel Tereyağ Keyfi Kase, damaklara tat katıyor.

CarrefourSA margarin reyonunda yerini alan ürün, hijyenik özel kasesinde satılıyor. Trans yağ içermeyen yapısında %59 oranında bitkisel yağ çeşitleri (Ayçiçek, aspir, kanola, keten tohumu, hurma) bulunuyor. Omega 3, A, D ve E vitamini değerleriyle de besleyici bir lezzet olarak öne çıkıyor. Ürün, tüm bu nitelikleri ile çocuklar ve yetişkinler için ideal bir sofra keyfi sunuyor. Domuz yağı ve katkıları içermeyen ürünü, uygun saklama koşullarında ambalajında belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz.

Becel Tereyağ Keyfi'ni kahvaltıda ekmeğe sürerek yiyebilir, yağda yumurta, krep gibi kahvaltılık lezzetlerde kullanabilirsiniz. Atıştırmalık yiyeceklerde katkı malzemesi olarak da tercih edebilirsiniz. Pilav, makarna gibi yemeklerde kullandığınızda, damakların aradığı tereyağı lezzetini sunan ürünü, börek, kek benzeri hamur işi tariflerde de değerlendirebilirsiniz. Kremsi, yumuşak kıvamıyla pratik ve kolay kullanım olanağı sağlayan ürün, düşük doymuş yağ oranı içeriyor.

Becel'in bu leziz ürününü denemek ve sofranızı renklendirmek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 411618

"
İçindekiler Bilgisi
Bitkisel Yağlar (%57) (değişen miktarlarda aspir, ayçiçek, keten tohumu,kanola, palm, hindistancevizi,) Su, Tereyağı altı suyu tozu (Süt ürünü),Peyniraltı suyu tozu (Süt ürünü), Tuz (en fazla %0,5), Emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Ayçiçek Lesitini), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenleyici (Laktik Asit), Aroma Verici (Süt ürünü), Vitamin (E), Renklendirici (Betakaroten).

Alerjen Bileşenler
İnek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4 °C muhafaza ediniz

Yüksek Miktarda Kafein Içerir. Çocuklar Hamile ya da Emziren Kadınlar için Tavsiye edilmez

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UPFİELD TURKEY GIDA MAD.DAĞ.VE SAT.TİC.A.Ş.-Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir / İstanbul, 34746

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 515
Enerji (kj) 2116
Yağ (g) 57
Doymuş Yağ(g) 14
Trans Yağ (g) 0.5
Çoklu Doymamış Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.5
Vitamin E (mg) 24
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız