Bizim Kase Margarin 250 G #30096720 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Kase Margarin 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bizim Kase Margarin 250 g

Lezzeti ve kıvamlı yapısı ile tüm yemeklere eşsiz bir tat katan Bizim Kase Margarin sofralarınızı bir şölen haline getiriyor. CarrefourSA margarin reyonunda yer alan ve sizler için hijyenik koşullar içerisinde muhafaza edilen margarin, geniş ve farklı kullanım alanı ile sizlere sunuluyor.

Hamur işlerinde, sıcak ve soğuk yemeklerde, atıştırmalıklarda ve soslarda sık sık kullanılan kase margarin ile ailenize ve sevdiklerinize enfes yemekler yapabilirsiniz. Gerçek margarin lezzeti ile taze olarak sizlere sunulan Bizim Kase Margarin, 250 gramlık ambalajlar halinde mutfaklarda yerini alıyor. Her türlü yemekte rahatlıkla ve güven ile kullanabilir, tariflerinize unutulmayacak lezzetler katabilirsiniz. Fırın yemeklerinde, güveçlerde, tatlılarda ve mezelerde sürekli kullanılan margarin yağı ile yemeklerinizi daha kıvamlı ve leziz bir hale getirebilirsiniz.

İçerdiği bileşenleri sayesinde doğru ve dengeli beslenmenize yardımcı olan Bizim Margarin’i günün her anı rahatlıkla tüketebilirsiniz. Doğal yapısı ve uzun süre sağlıklı kalmasını sağlayan raf ömrü ile paket bitimine kadar rahatlıkla tüketebileceğiniz margarini, kolaylıkla saklayabilirsiniz.

Ürünü hemen denemek ve satın almak için sepetinize ekleyebilir, CarrefourSA reyonlarında keyif ile alışverişinize devam edebilirsiniz.

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız