Becel Tereyağı Keyfi Kase Margarin 250 G #30070302 | CarrefourSA
Marka: BECEL

Becel Tereyağı Keyfi Kase Margarin 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,25 TL

adet
Becel Tereyağı Keyfi Kase Margarin 250 g

Becel tereyağı, diğer paket yağlara göre çok daha yüksek oranla bitkisel yağ içeriyor. Yumuşak olması ile de börek, çörek, pasta gibi hamur işlerinde kolaylıkla kullanılıyor. Sofralar, becel tereyağı kullanılarak yapılan lezzetli yemeklerin, beş çaylarının lezzetli hamur işleri ile gönül rahatlığı ile donatılıyor. Ayrıca kahvaltılarda kızarmış ekmek üzerine sürülen bal, pekmez, reçel ile buluşturularak, ürünün eşsiz lezzetine varabilirsiniz. Özenle üretilen becel tereyağında domuz yağı ve katkı maddelerinin kullanılmadığının bilinciyle, rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Damaklarda hoş tat bırakan tereyağının korunması da özen gerektiriyor. Hava almaması, kullanımından sonra özel bir kağıt ile sarılarak saklanması gereken ürün, kullanım sonrası ağzının açık kalmaması için üretilen, kapaklı kasesi ile pratik kullanım sağlıyor. Derin dondurucuda saklanması gerektiği durumlarda da kutusuyla birlikte rahat kullanım sağlamasıyla da düzenli bir görünüm oluşturuyor.

Tüm yemeklerin lezzetine lezzet katarak damaklarda hoş bir tat bırakan Becel Tereyağ Keyfi Kase Margarin 250 gr CarrefourSA süt, kahvaltılık, tereyağı, margarin reyonunda sofraların vazgeçilmezi olmayı bekliyor. Bu lezzeti denemek isterseniz hemen sipariş verebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 411616

"
İçindekiler Bilgisi
Bitkisel Yağlar (%57) (değişen miktarlarda aspir, ayçiçek, keten tohumu,kanola, palm, hindistancevizi,) Su, Tereyağı altı suyu tozu (Süt ürünü),Peyniraltı suyu tozu (Süt ürünü), Tuz (en fazla %0,5), Emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Ayçiçek Lesitini), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenleyici (Laktik Asit), Aroma Verici (Süt ürünü), Vitamin (E), Renklendirici (Betakaroten).

Alerjen Bileşenler
İnek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4 °C muhafaza ediniz

Yüksek Miktarda Kafein Içerir. Çocuklar Hamile ya da Emziren Kadınlar için Tavsiye edilmez

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UPFİELD TURKEY GIDA MAD.DAĞ.VE SAT.TİC.A.Ş.-Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir / İstanbul, 34746

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 515
Enerji (kj) 2116
Yağ (g) 57
Doymuş Yağ(g) 14
Trans Yağ (g) 0.5
Çoklu Doymamış Yağ(g) 21
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.5
Vitamin E (mg) 24
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız