Milka Milkinis Süt Dolgulu Çikolata 87 G #30054995 | CarrefourSA
Marka: MILKA

Milka Milkinis Süt Dolgulu Çikolata 87 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
MILKA MİLKİNİS 87G

Kalpleri yumuşatan çikolata, MILKA MİLKİNİS 87G ile sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz barlara dönüşüyor. Çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarında yer alan bu ürün içindeki barlar ayrı paketlenmiş olduğundan farklı zamanlarda tazeliği bozulmadan tüketilmesi ya da bir başkasına ikram edilmesi kolaylaşıyor. CarrefourSA reyonlarında çikolatalar, barlar, gofretler arasında yer alan bu ürünle sevdiklerinizle aranızdaki köprüleri sağlamlaştırabilirsiniz.

MILKA MİLKİNİS 87G yumuşak lezzetli çikolata ile sütlü dolgunun birleşiminden meydana geliyor. Yüzde 50’si sütlü çikolatan oluşan ürünün bu kısmı için şeker ve kakao yağının yanı sıra yağsız süt tozu ve kakao kitlesi kullanılıyor. Sütlü çikolatada ayrıca peyniraltı suyu tozu bulunuyor ve bu kısmın lezzetine etki etmek üzere süt yağından, fındık ezmesinden, aroma verici ve soya lesitininden yararlanılıyor. Sütlü çikolata minimum yüzde 30 oranında kakao kuru maddesi içeriyor. Sütlü dolgu kısmında ise palm yağı ve şekere ilave olarak peyniraltı suyu tozu, süt yağı ve yağsız süt tozu kullanılıyor. Bu kısımda da aroma vericiler ile soya ve ayçiçeği lesitininden yararlanılıyor. Ürünün 100 gramı 580 kcal enerji barındırıyor.

İçindekiler Bilgisi
Sütlü Çikolata (%50) [şeker, kakao yağı, yağsız süt tozu, kakao kitlesi,peyniraltı suyu tozu (süt içerir), süt yağı, emülgatör (soya lesitini), fındık ezmesi, aroma verici] Sütlü Dolgu [bitkisel yağ (palm), şeker, peyniraltı suyu tozu (süt içerir), yağsız süt tozu (%7), süt yağı (%2), emülgatör (soya lesitini), aroma verici]

Alerjen Bileşenler
Süt, fındık, soya

Menşei Ülke
Polonya

Muhafaza Şartları
Sıcaktan koruyarak kuru yerde saklayınız.

Diğer Uyarılar
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi en az %30'dur.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
KENT GIDA MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş./Cumhuriyet Mahallesi 2253. Sokak No:11 Gebze/KOCAELİ

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 580 29
Enerji (kj) 2416 29
Yağ (g) 38 54
Doymuş Yağ(g) 22 110
Karbonhidrat (g) 53 20
Şekerler (g) 52 58
Lif(g) 0.9 4
Protein (g) 4.9 10
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız